Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii Barcelonei îl vor plecat pe Koeman cu orice preț! Ce s-a întâmplat după El Clasico

Romeo Ene

Publicat 24/10/2021 la 22:41 GMT+3

Barcelona a pierdut derby-ul cu Real Madrid, scor 1-2, de pe teren propriu, iar suporterii catalanilor și-au pierdut răbdarea cu Ronald Koeman, care a devenit ținta lor după ultimele rezultate înregistrate.

VARIOS AFICIONADOS GOLPEAN EL COCHE DE RONALD KOEMAN ENTRE INSULTOS

Credit imagine: Eurosport

Alaba a deschis scorul în minutul 32, pentru ca Lucas Vasquez să închidă partida în minutul 93. Golul lui Aguero de la ultima fază a fost ca o palidă consolare pentru suporterii Barcelonei, care au ținut să-l taxeze dur pe Ronald Koeman după parcursul echipei în acest sezon.
Barcelona se află pe locul 9 în campionat, cu 15 puncte după primele 9 etape, la 5 puncte de lider, care este chiar Real Madrid. În Champions League trupa lui Koeman are doar 3 puncte după primele 3 etape.

Fanii l-au așteptat pe Koeman la ieșirea din stadion

La finalul partidei, olandezul a menționat faptul că echipa sa nu merita să piardă, mai ales dacă Dest fructifica ocazia pe care a avut-o la scorul de 0-0.
S-a vehiculat în ultima perioadă de foarte multe ori faptul că Ronald Koeman este pe picior de plecare de la Barcelona, însă președintele Laporta l-a confirmat de fiecare dată în funcție.
Chiar înainte de El Clasico, Laporta a declarat faptul că Ronald Koeman va rămâne pe banca echipei indiferent de rezultat, dar suporterii catalani sunt de altă părere și au trecut la fapte în acest sens.
Dorind să plece de la stadion cu vehiculul personal, Koeman a fost întâmpinat de mai mulți suporteri ai Barcelonei, care voiau explicații pentru eșecul din derby, dar și pentru parcursul per total al echipei în acest sezon.
O parte dintre ei s-a urcat pe mașina antrenorului, iar acesta a avut nevoie de câteva minute bune pentru a reuși să scape de furia lor. E clar că între suporteri și Koeman există o relație extrem de rece, aceștia fiind nemulțumiți de joc și de rezultate.
Ei i-au adresat injurii olandezului, care este gata să continue pe banca catalanilor, chiar dacă Barcelona este pe un modest loc 9 după primele 9 etape, iar în Champions League are un parcurs slab, cu o singură victorie și două înfrângeri.
Pentru catalani urmează meciul cu Vallecano, din deplasare.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo