Alaba a deschis scorul în minutul 32, pentru ca Lucas Vasquez să închidă partida în minutul 93. Golul lui Aguero de la ultima fază a fost ca o palidă consolare pentru suporterii Barcelonei, care au ținut să-l taxeze dur pe Ronald Koeman după parcursul echipei în acest sezon.
Barcelona se află pe locul 9 în campionat, cu 15 puncte după primele 9 etape, la 5 puncte de lider, care este chiar Real Madrid. În Champions League trupa lui Koeman are doar 3 puncte după primele 3 etape.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Fanii l-au așteptat pe Koeman la ieșirea din stadion

La finalul partidei, olandezul a menționat faptul că echipa sa nu merita să piardă, mai ales dacă Dest fructifica ocazia pe care a avut-o la scorul de 0-0.
S-a vehiculat în ultima perioadă de foarte multe ori faptul că Ronald Koeman este pe picior de plecare de la Barcelona, însă președintele Laporta l-a confirmat de fiecare dată în funcție.
Chiar înainte de El Clasico, Laporta a declarat faptul că Ronald Koeman va rămâne pe banca echipei indiferent de rezultat, dar suporterii catalani sunt de altă părere și au trecut la fapte în acest sens.
Dorind să plece de la stadion cu vehiculul personal, Koeman a fost întâmpinat de mai mulți suporteri ai Barcelonei, care voiau explicații pentru eșecul din derby, dar și pentru parcursul per total al echipei în acest sezon.
O parte dintre ei s-a urcat pe mașina antrenorului, iar acesta a avut nevoie de câteva minute bune pentru a reuși să scape de furia lor. E clar că între suporteri și Koeman există o relație extrem de rece, aceștia fiind nemulțumiți de joc și de rezultate.
Ei i-au adresat injurii olandezului, care este gata să continue pe banca catalanilor, chiar dacă Barcelona este pe un modest loc 9 după primele 9 etape, iar în Champions League are un parcurs slab, cu o singură victorie și două înfrângeri.
Pentru catalani urmează meciul cu Vallecano, din deplasare.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36