La primul meci fără Leo Messi în El Clasico, Barcelona a suferit din punct de vedere ofensiv.
În urma acestui rezultat, Real Madrid a urcat pe primul loc, cu 20 de puncte după primele 9 etape. Trupa lui Koeman a coborât pe locul 9, cu 15 puncte.
Cu acest 2-1, Los Blancos au ajuns și la patru victorii consecutive împotriva Barcelonei, iar postul lui Koeman este în pericol după ultimele rezultate.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33
Nici în Champions League Barcelona nu se descurcă prea bine, acolo unde are doar 3 puncte după primele 3 etape din grupe.

Koeman știe cum ar fi putut avea alt deznodământ El Clasico

Tehnicianul Barcelonei, Koeman, a oferit prima reacție după eșecul cu Real Madrid, iar olandezul este convins că dacă Dest nu ar fi ratat ocazia uriașă pe care a avut-o în prima repriză, altfel s-ar fi scris soarta meciului: "Este un rezultat greu de înțeles, nu meritam să pierdem, mai ales după jocul arătat în prima repriză. Am avut o șansă foarte clară de a avea 1-0, dar în schimb au înscris ei, iar de atunci a fost complicat pentru că au apărat rezultatul și am știut că se apără foarte bine."
Koeman a ținut să felicite publicul, care s-a ridicat la înălțimea unui astfel de meci. La partidă au asistat peste 86.000 de spectatori: "Publicul a fost fenomenal până în ultima secundă, am încercat, dar nu am obținut rezultatul dorit. În prima parte am jucat un fotbal bun. Am avut o posesie foarte bună.
Mai sunt multe meciuri de jucat în campionat, miercuri avem alt joc și ne vom recupera pentru el. Agüero și Ansu au arătat că sunt jucători grozavi, însă trebuie să câștigăm puncte și să fim mai eficienți.
Am controlat jocul în prima repriză. Am avut o mare oportunitate de a marca, dar s-a întâmplat exact invers. Nu am putut crea prea mult pericol în repriza secundă. Sunt dezamăgit de rezultat, dar nu de ceea ce am făcut ca echipă.
Meciurile dintre Barça și Madrid sunt echilibrate mereu. Este complicat. Detaliile din timpul meciului influențează foarte mult rezultatul. Astăzi suntem triști, dar începând de mâine trebuie să ne pregătim pentru meciul de miercuri.", a declarat Koeman pentru Barca TV, citat de Mundo Deportivo.
Pentru catalani, urmează o deplasare la Vallecano, în timp ce Real Madrid va juca pe teren propriu cu Osasuna.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36