Fostul internaţional spaniol Andres Iniesta a anunţat că şi-ar dori să se întoarcă într-o zi la FC Barcelona, clubul de la care s-a lansat şi pe care l-a părăsit în 2018 pentru a merge în Japonia, la Vissel Kobe, scrie L'Equipe.
Andres Iniesta (37 ani) şi-a exprimat această dorinţă într-un interviu pentru Catalunya Radio.
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM 3 ORE
El a plecat în urmă cu trei ani de la gruparea blaugrana semnând un contract până în 2024 cu gruparea niponă.

Iniesta a declarat că și-ar dori să devină antrenor

''Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor, mi-ar plăcea să revin la Barca la un moment dat, nu ştiu acum pe ce post. Mi-aş dori să ajut echipa şi din altă postură decât cea de jucător, asta mi-aş dori, dar nu ştie nimeni care va fi viitorul. Aş dori să devin antrenor'', a menţionat Iniesta.
Format la centrul de juniori al clubului catalan, Iniesta a disputat 669 de meciuri pentru prima echipă a lui FC Barcelona, alături de care a câştigat în total 31 de trofee, ultimul în 2018.
El a evoluat de 124 de ori pentru selecţionata Spaniei, cu care a cucerit două titluri de campion european (2008, 2012) şi titlul de campion al lumii, în 2010, fiind autorul golului victoriei în finala cu Olanda (1-0 după prelungiri).
De curând, Barcelona l-a readus pe Xavi, o altă legendă a clubului, care a preluat conducerea tehnică după despărțirea de Ronald Koeman. De asemenea, catalanii sunt aproape de legitimarea lui Dani Alves, jucător care a activat timp de 8 sezoane pe Camp Nou, fiind unul dintre cei mai buni fundași dreapta din istoria clubului.
Sursa: Agerpres
Liga
Barcelona pregătește transferul iernii, Manchester City nu se opune!
ACUM 6 ORE
Liga
Real Madrid a ajuns la 5 victorii consecutive în La Liga! "Galacticii", victorie la limită cu Bilbao
ACUM 17 ORE