Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Joan Laporta a confirmat că Barcelona a transferat doi jucători! Achizițiile sunt de la Chelsea și Milan

Andrei Nicolae

Actualizat 29/03/2022 la 10:45 GMT+3

Președintele catalanilor a declarat că a transferat un mijlocaș și un fundaș central, fără a le da numele. Fabrizio Romano, jurnalistul expert în transferuri spune că jucătorii aduși pentru noul sezon sunt Andreas Christensen de la Chelsea și Franck Kessie de la AC Milan.

Joan Laporta

Credit imagine: Getty Images

Într-un interviu acordat pentru RAC1, președintele Barcelonei, Joan Laporta, a confirmat faptul că gruparea blaugrana a finalizat deja două transferuri pentru viitorul sezon.
Xavi primește doi jucători de Liga Campionilor, este vorba despre fundașul central al Chelsea, Andreas Christensen, și mijlocașul lui AC Milan, Franck Kessie. Ambii fotbaliști își încheie contractele în această vară, astfel că au fost liberi din ianuarie să înceapă negocierile. Așadar, Barca nu va trebui să plătească nicio sumă de transfer!
"Am încheiat două transferuri pentru sezonul următor. Unul este mijlocaș, celălalt este fundaș central. Dar nu am voie să le spun numele", a susținut Joan Laporta pentru sursa citată.

Juan Laporta a confirmat că Barcelona a transferat doi jucători. Fabrizio Romano a dezvăluit numele

Bineînțeles, declarațiile președintelui Barcelonei au fost comentate imediat, iar expertul în transferuri Fabrizio Romano a scris: "Desigur, acordurile cu Franck Kessie și Andreas Christensen sunt ambele pe deplin stabilite". Informația a fost preluată de mass-media din Anglia și Spania.
Transferul lui Andreas Christensen pe Nou Camp se vehiculează de ceva vreme. Danezul pleacă de la Chelsea după un contract pe 10 ani, el fiind transferat de gruparea de pe Stamford Bridge încă de când era junior, la 15 ani. Fundașul a fost descoperit la Brondby. Între timp, el a adunat peste 150 de meciuri pentru Chelsea și a ajutat echipa din vestul Londrei să câștige și Liga Campionilor în 2021.
În ultima perioadă, Barcelona și-a accelerat interesul și pentru Kessie. Jucătorul de 25 de ani a atras un interes semnificativ din partea cluburilor europene de top după ce a anunțat că nu va semna un nou contract cu Rossonneri. Kessie a impresionat la Milan, fiind un mijlocaș puternic și versatil, de când a fost transferat de la Atalanta în 2019. În toată această perioadă, a adunat peste 200 de jocuri pentru Milan, timp în care a marcat 35 de goluri și a oferit 16 pase decisive. Barca îl vede pe Kessie ca fiind soluția pe termen lung pentru înlocuirea lui Sergio Busquets.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo