La începutul lunii august, Lionel Messi și-a luat rămas bun de la colegii și fanii din Barcelona, transferându-se la PSG după ce catalanii nu au reușit să-i ofere un nou contract din cauza problemelor financiare.
La aproape o lună de la despărțirea argentinianului de clubul pentru care a evoluat timp de 21 de ani, Joan Laporta a comentat această mutare. Președintele catalanilor a declarat că, în ciuda faptului că ajunsese la un acord cu Messi, contractul nu a putut fi semnat din cauză că echipa nu s-ar fi încadrat în limita impusă de La Liga privind bugetul pentru salarii.
Laporta a explicat pentru Esport3 că asta s-ar fi întâmplat chiar dacă mai mulți jucători au acceptat să-și reducă salariile, iar Antoine Griezmann a plecat de pe Camp Nou, întorcându-se la Atletico Madrid.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
MANCHESTER UNITED L-A EXPUS FĂRĂ SĂ VREA PE RONALDO LA UN VAL DE IRONII. POSTAREA NEINSPIRATĂ PUBLICATĂ

"Amândoi am fost triști!"

"A existat un obiectiv. Toată lumea poate compara. Am avut un precontract cu Messi și am bătut palma cu el. Existau mai multe posibilități pe care La Liga părea că le acceptă, dar apoi au spus că fără acordul cu fondul de investiții CVC nu se poate. Fără acest acord, nu îndeplineam fair-play-ul financiar. Știam că situația nu se va îmbunătăți și am pus punct.
Messi nu ar fi putut rămâne la Barcelona nici în condițiile plecării lui Griezmann și a reducerii salariilor căpitanilor echipei. Dar, este foarte bine că am redus bugetul de salarii, pentru că anul viitor putem avea ambiții mult mai mari. Cred că amândoi am fost triști, pentru că situația nu a fost cea pe care ne-am dorit-o.
De atunci, nu am mai vorbit cu Leo. Am urmărit debutul său la PSG și a fost atât de ciudat să-l văd în tricoul altei echipe, al unei rivale. Nu mi-a plăcut să-l văd în alt tricou", a declarat Joan Laporta, care a vorbit și despre jucătorii care și-au redus salariile în această vară.
"Aș dori, totuși, să felicit directorii și departamentul financiar al Barcelonei pentru munca depusă. Avem niște eroi în echipă: Pique, Alba, Busquets sau Sergi Roberto. Ceea ce au făcut este admirabil. Sunt atât de devotați acestui club. Căpitanii au dat un exemplu, iar acum vom continua cu ceilalți jucători."
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14