Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Martial, debut șters în tricoul Sevillei. Ce cifre a avut francezul în prima sa partidă din La Liga

Nicu Savin

Publicat 06/02/2022 la 20:31 GMT+2

Anthony Martial a debutat aseară pentru andaluzi în partida disputată în fața Osasunei, încheiata cu scorul de 0-0. Atacantul împrumutat de la Manchester United nu a reușit să își pună amprenta asupra jocului și a fost schimbat de Julen Lopetegui în minutul 77.

Martial (Sevilla) y Torró (Osasuna) luchan la posesión del balón

Credit imagine: EFE

Articol scris de Andrei Nicolae
Jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost folosit în atac de către antrenorul spaniol, alături de Oliver Torres și Youssef El-Nesyri. Francezul venit cu poftă de joc de la Manchester United a avut ocazia de a-și arăta calitățile încă din primul minut, însă prestația sa a fost una tăcută. Martial nu mai jucase într-o partidă în calitate de titular de 74 de zile, de când gruparea de pe Old Trafford o învingea în grupele Champions League pe Villareal cu scorul de 2-0.
Din punct de vedere statistic, atacantul de bandă a înregistrat în prima sa partidă pentru Sevilla două driblinguri din patru încercate, a reușit 33 de pase din 36 date și a fost deposedat de patru ori. Francezul a fost schimbat în ultima parte a jocului de Lopetegui și a fost nevoit să privească de pe margine cum echipa sa pierde două puncte prețioase în lupta la titlu.
Sevilla a avut o șansă imensă de a câștiga partida, după ce Jules Kounde a obținut un penalty în minutul 90. Ocazia andaluzilor nu a fost valorificată de Ivan Rakitic, a cărui lovitură de la punctul cu var a fost apărată de Sergio Herrera, portarul Osasunei. Astfel, Real Madrid se poate desprinde la șase puncte distanță de Sevilla dacă o învinge în această seară pe Granada. Trupa lui Carlo Ancelotti caută revanșa, după ce a fost eliminată joi din Cupa Spaniei, de către Athletic Bilbao.
Citește și:

Martial vrea să fie o piesă importantă pentru Sevilla

După ce împrumutul său de la Manchester United a devenit oficial, Martial a declarat că vrea să contribuie la atingerea obiectivelor echipei sale.
"Negocierile nu au fost ușoare, dar din prima zi știam că vreau să vin la Sevilla și am reușit să facem acest lucru să se întâmple. Antrenorul și directorul sportiv au avut un interes mare pentru mine și asta m-a convis să vin.
Vreau să ajut clubul să își atingă obiectivele. Trebuie să fim consistenți în La Liga și să facem tot ce putem, știind că sunt și alte cluburi mare care vor să câștige campionatul. M-am antrenat foarte mult în ultimele luni. Vreau să mă adaptez cât mai repede la echipă și să creez conexiuni alături de colegii mei. Sunt pregătit să joc.", a spus Martial, citat de
Martial va primi probabil încă o șansă să își arate calitățile în partda de vineri în fața celor de la Elche, înainte de prima manșă a partidei din Europa League, împotriva lui Dinamo Zagreb.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo