Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oferta uriașă pe care Barcelona i-a pregătit-o lui Erling Haaland! Ce salariu îi oferă norvegianului

Bianca Dumitru

Publicat 06/03/2022 la 11:04 GMT+2

Erling Haaland este unul dintre fotbaliștii doriți atât de Real Madrid, cât și de Barcelona. Cele două cluburi din Spania încearcă să-l convingă să semneze, iar catalanii i-au pregătit o ofertă care se ridică la o valoare totală de circa 300 de milioane de euro.

Haaland hat sich beim BVB fußballerisch weiterentwickelt

Credit imagine: SID

Barcelona și Real Madrid se duelează în această perioadă pentru transferul lui Erling Haaland. Starul Borussiei Dortmund este dorit și de alte forțe de pe continent, dar potrivit presei internaționale, Spania ar fi destinația aleasă de norvegian.
Bazându-se pe faptul că rivalii de pe Bernabeu îl au ca prioritate pe Mbappe, cei de la Barcelona i-au pregătit o ofertă importantă atacantului din Bundesliga, pe care Joan Laporta îl vrea insistent pe Camp Nou, bazându-se pe relația bună pe care o are cu impresarul fotbalistului, Mino Raiola.
Astfel, potrivit Mundo Deportivo, oficialii catalanilor sunt dispuși să plătească în total până la 340 de milioane de euro pentru aducerea lui Haaland sub comanda lui Xavi. Din această sumă, 40 de milioane de euro reprezintă comisionul lui Raiola, iar 100 de milioane de euro vor ajunge în conturile Borussiei Dortmund.
Alte 195 de milioane de euro ar urma să reprezinte salariul pe care norvegianul îl va încasa în 5 ani petrecuți în tricoul blaugrana. Șefii Barcelonei i-au pregătit un contract valabil 5 sezoane, conform căruia Haaland va primi un salariu brut de 20 de milioane de euro în primul an, 30 în al doilea, 40 în cel de-al treilea, iar în ultimele două stagiuni câte 50, respectiv 55 de milioane de euro.
Rămâne de văzut dacă fotbalistul de 21 de ani va fi convins de această propunere, mai ales în condițiile în care pe urmele sale se află și alte cluburi importante, iar presa din Spania a anunțat că norvegianul ar fi pus o condiție pentru a semna cu Real Madrid.
Citește și:

HAALAND ARE O SINGURĂ CONDIȚIE PENTRU A SEMNA CU REAL MADRID

Real Madrid este unul dintre cluburile interesate de Erling Haaland, însă prioritatea "galacticilor" este Kylian Mbappe, al cărui transfer în vara acestui an ar putea împiedica sosirea norvegianului pe Bernabeu. Ibericii ar avea de gând să-l transfere pe Haaland în 2023, dar atacantul vrea să plece la finalul acestei stagiuni de la Dortmund.
Astfel, conform as.com, Haaland și-ar fi dat acordul pentru a semna cu Real, dar vrea să ajungă în Spania în această vară. În caz contrar, acesta este gata să dea curs unor alte oferte, el fiind dorit în egală măsură și de alte forțe ale continentului precum Barcelona, PSG, Manchester United sau Manchester City.
Dacă nu vor reuși să-l aducă pe Haaland pe Bernabeu, oficialii celor de la Real Madrid s-au gândit deja și la un plan B. Fotbalistul vizat de șefii "galacticilor" este Victor Osimhen, jucătorul lui Napoli.
Nigerianul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 60 de milioane de euro, mai are contract cu liderii din Serie A până în 2025, dar jurnalistul italian Fabio Santini este de părere că atacantul nu-și va duce înțelegerea până la final, mai multe cluburi importante fiind cu ochii pe el ca urmare a evoluțiilor bune pe care le-a avut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo