Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ousmane Dembele, o nouă accidentare! Francezul abia revenise pe teren după 4 luni și jumătate

Alex Masgras

Publicat 04/11/2021 la 16:40 GMT+2

Ousmane Dembele, fotbalistul celor de la Barcelona, s-a accidentat din nou, după victoria catalanilor din UEFA Champions League, de pe terenul lui Dinamo Kiev.

Ousmane Dembélé (FC Barcelone)

Credit imagine: Getty Images

Vești proaste pentru Barcelona. Ousmane Dembele, cel care a revenit în meciul de marți seară de la Kiev după o lungă perioadă de timp, s-a accidentat din nou. Potrivit clubului catalan, Dembele nu va fi disponibil pentru partida cu Celta Vigo din campionat, din cauza unor probleme la coapsa piciorului drept, fără să se știe data la care va reveni.
Ousmane Dembele abia revenise pe teren în meciul de la Kiev din UEFA Champions League, contra lui Dinamo. Francezul jucase ultima oară pe 19 iunie, la partida Franței din Ungaria de la Campionatul European. Marți seară, Dembele a fost introdus în minutul 65, la scorul de 0-0, înlocuindu-l pe pe Gavi.

Ousmane Dembele, urmărit de accidentări

Ousmane Dembele a ajuns la Barcelona pe 25 august 2017. La vremea respectivă, clubul catalan a plătit 105 milioane de euro celor de la Borussia Dortmund. Cu toate acestea, transferul francezului pe Camp Nou nu este considerat unul inspirat, acesta nereușind să impresioneze la Barcelona.
Mai mult de atât, Dembele a avut numeroase probleme cu accidentările, iar în contextul în care Barcelona se confruntă cu grave probleme financiare, transferul acestuia poate fi considerat un adevărat eșec.
Aflat în al cincilea sezon la Barcelona, Ousmane Dembele a jucat 119 partide în tricoul catalanilor, marcând 30 de goluri și oferind 21 de pase de gol.
Pe lângă Ousmane Dembele, Barcelona nu îl va avea disponibil pentru partida cu Celta Vigo nici pe Serginio Dest, cel care a acuzat dureri de spate.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo