Vești proaste pentru Barcelona. Ousmane Dembele, cel care a revenit în meciul de marți seară de la Kiev după o lungă perioadă de timp, s-a accidentat din nou. Potrivit clubului catalan, Dembele nu va fi disponibil pentru partida cu Celta Vigo din campionat, din cauza unor probleme la coapsa piciorului drept, fără să se știe data la care va reveni.
Ousmane Dembele abia revenise pe teren în meciul de la Kiev din UEFA Champions League, contra lui Dinamo. Francezul jucase ultima oară pe 19 iunie, la partida Franței din Ungaria de la Campionatul European. Marți seară, Dembele a fost introdus în minutul 65, la scorul de 0-0, înlocuindu-l pe pe Gavi.
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM 3 ORE

Ousmane Dembele, urmărit de accidentări

Ousmane Dembele a ajuns la Barcelona pe 25 august 2017. La vremea respectivă, clubul catalan a plătit 105 milioane de euro celor de la Borussia Dortmund. Cu toate acestea, transferul francezului pe Camp Nou nu este considerat unul inspirat, acesta nereușind să impresioneze la Barcelona.
Mai mult de atât, Dembele a avut numeroase probleme cu accidentările, iar în contextul în care Barcelona se confruntă cu grave probleme financiare, transferul acestuia poate fi considerat un adevărat eșec.
Aflat în al cincilea sezon la Barcelona, Ousmane Dembele a jucat 119 partide în tricoul catalanilor, marcând 30 de goluri și oferind 21 de pase de gol.
Pe lângă Ousmane Dembele, Barcelona nu îl va avea disponibil pentru partida cu Celta Vigo nici pe Serginio Dest, cel care a acuzat dureri de spate.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Liga
Barcelona pregătește transferul iernii, Manchester City nu se opune!
ACUM 6 ORE
Liga
Real Madrid a ajuns la 5 victorii consecutive în La Liga! "Galacticii", victorie la limită cu Bilbao
ACUM 17 ORE