Vincius Junior a avut un sezon 2021/22 de excepție cu Real Madrid. Brazilianul a marcat și golul în finala Ligii Campionilor contra echipei Liverpool (scor 1-0).
Jucătorul a lăsat în urmă îndoielile generate de performanțele primilor săi ani la Real Madrid și după ce și-a pus ampreta pe câștigarea ultimului trofeu în Liga Campionilor, el a devenit un candidat pentru a câștiga Balonul de Aur în viitor, cel puțin în viziunea președintele Real Madrid, Florentino Perez.
Liga
Un jucător de 100 de milioane de € i-a spus da lui Xavi! Barcelona încearcă o mutare de răsunet
ACUM 6 ORE

Profeția lui Florentino Perez: "Vinicius va fi Balonul de Aur pe viitor, cu siguranță, nu am nicio îndoială"

"Vinicius va fi Balonul de Aur pe viitor, cu siguranță, nu am nicio îndoială, pentru că acum cred că va fi Benzema, așa cum a fost și Luka Modric. Cred că Madrid este platforma potrivită pentru marii jucători și Vinicius este un mare jucător. Am avut răbdare, dar unii au fost nervoși, la fel ca în cazul lui Rodrygo, la fel ca în cazul lui Fede Valverde", a declarat Florentino Perez la Chiringuito TV, citat de Marca.
https://i.eurosport.com/2022/05/28/3382991.jpg
Cifrele lui Vinicius din sezonul recent încheiat îl susțin. Brazilianul a fost un om cheie pentru Ancelotti. A jucat 52 de meciuri și a reușit să marcheze 22 de goluri, fiind și unul dintre cei mai buni la capitolul pase decisive pentru Madrid.
Având în vedere consolidarea lui Vinicuis, următorul obiectiv al Realului este să îi prelungească contractul. Noul acord va conține o clauză de reziliere în valoare de un miliard de euro, pentru a împiedica astfel o posibilă racolare a brazilianului de către "cluburi-stat", precum PSG sau Manchester City. Florentino a dat asigurări că acest lucru se va întâmpla în scurt timp: "Vom încerca să-l reînnoim cât mai curând posibil. Sigur, el spune mereu un lucru, eu nu mă mut din Madrid. E normal, e fericit, a devenit bărbat aici."
Provocarea pentru Vinicius Jr. va fi să mențină nivelul și mai presus de toate să continue să înțeleagă că la Real Madrid nu este timp să se relaxeze, dacă vrea să fie Balonul de Aur. Trebuie să se comporte și să se angajeze ca unul dintre cei mai mari jucători, pentru că nu toată lumea este capabilă să obțină acel premiu, după cum a întărit publicația spaniolă.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29