Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG începe asaltul pentru un jucător de la Barcelona! Fotbalistul este așteptat în vară la Paris

Bianca Dumitru

Publicat 05/02/2022 la 10:29 GMT+2

PSG îl va pierde, cel mai probabil, pe Kylian Mbappe la finalul acestui sezon. Parizienii par să se fi resemnat cu această idee și au început să-și facă o listă cu jucătorii pe care și-i doresc pe Parc des Princes. Unul dintre aceștia este Gavi, fotbalistul Barcelonei.

Araujo, Gavi (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

PSG vrea să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor la finalul acestui sezon, când cel mai probabil îl va pierde pe Kylian Mbappe, care va merge la Real Madrid. Potrivit presei din Spania, francezii vor un jucător de la Barcelona.
După Neymar și Lionel Messi, catalanii l-ar putea pierde în favoarea echipei de pe Parc des Princes și pe Gavi, fotbalistul în vârstă de 17 ani care a adunat deja 26 de apariții în tricoul blaugrana, în toate competițiile, reușind un gol și 3 assist-uri.
Conform publicației El Nacional, cei de la PSG sunt încântați de evoluțiile lui Gavi, care mai are contract cu Barcelona doar până în 2023. Oficialii de pe Camp Nou nu au apucat să-i prelungească înțelegerea deocamdată, iar în contractul său este stipulată o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro pe care francezii sunt dispuși să o achite.
Rămâne de văzut cum va reacționa Barcelona, a cărei prioritate în acest moment este prelungirea contractului lui Ronald Araujo, pe urmele căruia se află, printre altele, Manchester City și Real Madrid. Catalanii și-au 'blindat' tinerele talente, lui Ansu Fati și lui Pedri oferindu-le noi înțelegeri în care sunt prezente clauze uriașe de reziliere.
Gavi, care și-a făcut în 2021 și debutul în echipa națională a Spaniei, are o cotă de piață de 40 de milioane de euro, conform site-ului transfermarkt.com.
Citește și:

Veste bună pentru PSG înainte de dubla cu Real Madrid

PSG se pregătește în această perioadă pentru duelul cu Real Madrid, din optimile Champions League. Francezii au primit în această săptămână o veste bună: Neymar are șanse mari de a fi apt pentru meciul cu 'galacticii'.
Titular la finalul lunii noiembrie, în deplasarea pe terenul ultimei clasate, St. Etienne, Neymar a ieșit de pe teren în minutul 88, după ce a suferit o accidentare dură la glezna piciorului stâng. Brazilianul a fost scos de pe teren pe targă, cu ochii în lacrimi, iar în decembrie presa din Franța a anunțat că decarul parizienilor nu va fi apt de joc nici măcar până la jumătatea lunii februarie, urmând a rata cel puțin meciul tur al optimilor Champions League.
Se pare, însă, că brazilianul este aproape refăcut. Potrivit jurnaliștilor publicației L'Equipe, Neymar a revenit la antrenamentele de grup, ceea ce înseamnă că procesul de recuperare este aproape de a se fi încheiat.
La începutul acestei săptămâni, înainte de a relua pregătirea alături de coechipierii săi, fotbalistul a mers la un nou control la gleznă, iar medicii i-au dat voie să se întoarcă în cadrul lotului lui Mauricio Pochettino.
Dacă lucrurile vor continua fără probleme, Neymar ar putea intra pe teren pe 15 februarie, în meciul tur cu Real Madrid din optimile Champions League, care va avea loc pe Parc des Princes. Returul este programat pe 9 martie, în Spania.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo