Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie și chiar dacă s-a retras de multă vreme, opiniile sale despre fotbalul actual sunt mereu în centrul atenției. "Il Fenomeno" a purtat o lungă discuție cu fostul său coleg de la Inter, Christian Vieri, în care a abordat mai multe subiecte de actualitate.
Printre acestea s-a numărat și iminentul transfer al lui Mbappe la Real Madrid, care va avea loc în vară. Ronaldo a vorbit la superlativ despre starul francez și a avut o replică memorabilă privind salariul uriaș pe care acesta îl va încasa la gruparea de pe Bernabeu, unul la care jucătorii din perioada în care el activa nici nu puteau visa.
"Mbappe este foarte puternic, are acea viteză și instinct în fața porții care îl vor face să fie numărul unu. Am citit știrea că va merge la Real Madrid și va câștiga 50 de milioane pe an.... M-am născut în generația greșită (n.r. râde). Industria fotbalului crește atât de mult încât este corect ca vedetele să primească din ce în ce mai mulți bani. Dar asta se datorează și faptului că cei mai buni jucători de acum au fost insiprați de noi, cei din generațiile trecute.", a spus Ronaldo în emisiunea 'Bobo Tv', pe canalul Twitch al lui Christian Vieri, citat de Marca.
Fotbal
Modric: "Sper Real să nu facă "un Mbappe" cu mine". Vinicius, despre oferta primită de la PSG
ACUM 5 ORE
Citește și:

Mbappe s-ar fi înțeles deja cu Real Madrid

Kylian Mbappe a ajuns la un acord cu cei de la Real Madrid asupra transferului său în Spania, susțin nemții de la Bild, urmând a semna din postura de jucător liber de contract la finalul acestui sezon.
Conform sursei citate, starul de 23 de ani al parizienilor va câștiga la Madrid aproximativ 50 de milioane de euro. Un anunț al clubului blanco privind mutarea va fi făcut abia după ce Real Madrid va înfrunta PSG în optimile Champions League, cele două partide fiind programate pe 15 februarie și 9 martie.
În plus, jurnaliștii nemți au anunțat că, din cauza salariului pe care Mbappe îl va încasa în Spania, transferul lui Erling Haaland pe Bernabeu se complică. Oficialii celor de la Real speră ca norvegianul să mai rămână la Borussia Dortmund încă un sezon, urmând a încerca să-i obțină semnătura în 2023.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
IERI LA 09:39