UPDATE / Conform presei franceze, PSG a refuzat oferta venită pe numele lui Kylian Mbappe! Fracezii își mențin astfel poziția de forță, dar cu siguranță negocierile vor continua până la finalul acestei perioade de mercato, care se va încheia pe 31 august.
Știrea inițială
Liga
Real dă asaltul pentru un fotbalist din Ligue 1! Pentru cine și-au trimis reprezentantul în Franța
ACUM 20 ORE
Kylian Mbappe și-a manifestat tot mai intens interesul de a pleca de la PSG încă din această vară, iar Real Madrid este cea mai probabilă destinație a atacantului. Chiar dacă PSG a anunțat în repetate rânduri că nu vrea să-l vândă pe francez, parizienii sunt puși acum în fața unui fapt împlinit.
Conform sport.es, madrilenii au făcut o primă ofertă oficială pentru Mbappe, care se ridică la 160 de milioane de €. În condițiile în care atacantul a intrat deja în ultimul an de contract, parizienii vor putea refuza cu greu această ofertă, pentru că ar risca să-l piardă gratis pe jucător în vara anului viitor.
Sursa citată mai notează că oficialii Realului le-au cerut celor de la PSG permisiunea pentru a putea negocia atât cu fotbalistul, cât și cu reprezentanții săi un viitor contract.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png

Mbappe și-a forțat plecarea de la PSG

În ultima vreme, Mbappe le-a forțat mâna șefilor de la PSG pentru a fi lăsat să plece încă din această vară la Real Madrid. Fracezul a refuzat toate cele 3 oferte de prelungire a contractului cu actualul său club, chiar dacă ar fi primit un salariu imens.
Fotbalistul este conștient că la Real Madrid ar putea câștiga mult mai mulți bani din drepturile de imagine, clubul madrilen fiind mai galonat decât PSG.
"Campionatul Franţei nu este cel mai puternic din lume, dar m-am simţit întotdeauna responsabil, ca jucător emblematic, să-l fac să progreseze", a declarat Mbappe pentru revista Esquire, ceea ce ar putea fi interpretat ca un semn al dorinţei sale de a juca în altă ligă, cel mai probabil în La Liga, la Real Madrid.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland s-a plâns de presiunea pusă de Borussia Dortmund asupra lui
ACUM O ZI
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
IERI LA 16:48