Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a făcut o primă ofertă oficială pentru Mbappe! Răspunsul parizienilor

Nicu Savin

Actualizat 24/08/2021 la 23:04 GMT+3

Transferul lui Mbappe la Real Madrid începe să prindă contur. După zvonurile din ultima vreme, presa iberică anunță că gruparea de pe Bernabeu a înaintat o primă ofertă oficială pentru atacantul francez.

Mbappé

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Conform presei franceze, PSG a refuzat oferta venită pe numele lui Kylian Mbappe! Fracezii își mențin astfel poziția de forță, dar cu siguranță negocierile vor continua până la finalul acestei perioade de mercato, care se va încheia pe 31 august.
Știrea inițială
Kylian Mbappe și-a manifestat tot mai intens interesul de a pleca de la PSG încă din această vară, iar Real Madrid este cea mai probabilă destinație a atacantului. Chiar dacă PSG a anunțat în repetate rânduri că nu vrea să-l vândă pe francez, parizienii sunt puși acum în fața unui fapt împlinit.
Conform sport.es, madrilenii au făcut o primă ofertă oficială pentru Mbappe, care se ridică la 160 de milioane de €. În condițiile în care atacantul a intrat deja în ultimul an de contract, parizienii vor putea refuza cu greu această ofertă, pentru că ar risca să-l piardă gratis pe jucător în vara anului viitor.
Sursa citată mai notează că oficialii Realului le-au cerut celor de la PSG permisiunea pentru a putea negocia atât cu fotbalistul, cât și cu reprezentanții săi un viitor contract.

Liverpool - Chelsea va fi sâmbătă de la ora 19.30 pe Eurosport 1

Mbappe și-a forțat plecarea de la PSG

În ultima vreme, Mbappe le-a forțat mâna șefilor de la PSG pentru a fi lăsat să plece încă din această vară la Real Madrid. Fracezul a refuzat toate cele 3 oferte de prelungire a contractului cu actualul său club, chiar dacă ar fi primit un salariu imens.
Fotbalistul este conștient că la Real Madrid ar putea câștiga mult mai mulți bani din drepturile de imagine, clubul madrilen fiind mai galonat decât PSG.
"Campionatul Franţei nu este cel mai puternic din lume, dar m-am simţit întotdeauna responsabil, ca jucător emblematic, să-l fac să progreseze", a declarat Mbappe pentru revista Esquire, ceea ce ar putea fi interpretat ca un semn al dorinţei sale de a juca în altă ligă, cel mai probabil în La Liga, la Real Madrid.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo