Pe piața transferurilor a fost o zi mare, chiar dacă oficial nu este deschis mercato. Manchester City a confirmat transferul lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund. Echipa germană a "răspuns" imediat cu un înlocuitor, Karim Adeyemi.
Tot azi, Antonio Rudiger a încheiat cordul cu Real Madrid până în 2026, după ce a trecut și el examenul medical. Fundașul central german, care termină contractul în luna iunie cu Chelsea, a semnat astăzi viitorul angajament prin agenții săi.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43

Real Madrid a încheiat azi primul mare transfer, dar îl va anunța după 28 mai

Totuși, Real Madrid nu va anunța transferul lui Rudiger decât după finala Ligii Campionilor de la Paris, programată pe 28 mai, susține Marca. Mutarea va fi oficializată în săptămâna imediat următoare, înainte ca jucătorul să se concentreze la naționala Germaniei pe Liga Națiunilor.
Madrid și Rudiger ajunseseră deja la un acord. Mai erau doar câteva detalii de finalizat și asta s-a întâmplat astăzi.
Negocierile intrase la un moment dat în impas din cauza pretențiilor mari ale jucătorului, Germanul ar fi cerut un salariu stagional de 12 milioane de €. Discuțiile s-au reluat, iar Rudiger a acceptat în final o ofertă ceva mai mică. Fundașul va primi 8 milioane de € la semnătură și va avea un salariu anual de 9 milioane de €. Asta se traduce într-o medie de 11 milioane de € pe sezon, cu un milion mai puțin față de ceea ce a cerut jucătorul inițial.
Carlo Ancelotti a insistat pentru semnarea lui Rudiger, pentru a avea mai multe opțiuni în apărare. Cu germanul și Militao ca fundași centrali, Alaba poate reveni pe postul fundaș stânga, unde a evolua în cea mai mare parte a carierei la Bayern.
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17