Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a încheiat azi primul mare transfer pentru sezonul următor

Andrei Nicolae

Publicat 10/05/2022 la 21:00 GMT+3

Antonio Rudiger este jucătorul Realului până în 2026. Tranferul va fi oficializat însă după finala Ligii Campionilor din 28 mai contra echipei Liverpool.

Fanii lui Real Madrid au trăit momente unice în meciul cu Manchester City, din semifinalele Champions League

Credit imagine: Eurosport

Pe piața transferurilor a fost o zi mare, chiar dacă oficial nu este deschis mercato. Manchester City a confirmat transferul lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund. Echipa germană a "răspuns" imediat cu un înlocuitor, Karim Adeyemi.
Tot azi, Antonio Rudiger a încheiat cordul cu Real Madrid până în 2026, după ce a trecut și el examenul medical. Fundașul central german, care termină contractul în luna iunie cu Chelsea, a semnat astăzi viitorul angajament prin agenții săi.

Real Madrid a încheiat azi primul mare transfer, dar îl va anunța după 28 mai

Totuși, Real Madrid nu va anunța transferul lui Rudiger decât după finala Ligii Campionilor de la Paris, programată pe 28 mai, susține Marca. Mutarea va fi oficializată în săptămâna imediat următoare, înainte ca jucătorul să se concentreze la naționala Germaniei pe Liga Națiunilor.
Madrid și Rudiger ajunseseră deja la un acord. Mai erau doar câteva detalii de finalizat și asta s-a întâmplat astăzi.
Negocierile intrase la un moment dat în impas din cauza pretențiilor mari ale jucătorului, Germanul ar fi cerut un salariu stagional de 12 milioane de €. Discuțiile s-au reluat, iar Rudiger a acceptat în final o ofertă ceva mai mică. Fundașul va primi 8 milioane de € la semnătură și va avea un salariu anual de 9 milioane de €. Asta se traduce într-o medie de 11 milioane de € pe sezon, cu un milion mai puțin față de ceea ce a cerut jucătorul inițial.
Carlo Ancelotti a insistat pentru semnarea lui Rudiger, pentru a avea mai multe opțiuni în apărare. Cu germanul și Militao ca fundași centrali, Alaba poate reveni pe postul fundaș stânga, unde a evolua în cea mai mare parte a carierei la Bayern.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo