Real Madrid este din ce în ce mai atentă pe piața tinerilor fotbaliști din Brazilia. După ce în ultimii ani au făcut transferurile lui Rodrygo și Vinicius, 'galacticii' au pus acum ochii pe un alt tânăr jucător format la academia clubului Flamengo.
Potrivit publicației spaniole As, oficialii Realului sunt interesați de Matheus Franca, fotbalist în vârstă de doar 17 ani, care a impresionat întregul Rio de Janeiro, motiv pentru care șefii de la Flamengo i-au prelungit recent contractul până în 2027, incluzând în noua înțelegere o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.
Presa din Spania notează că Franca este un fotbalist cu o formă fizică extraordinară și un simț ridicat al golului. Tânărul sportiv va evolua în ianuarie 2022 în Copinha, competiție în care sunt angrenate echipele U20 din Brazilia și care reprezintă, de foarte multe ori, rampa de lansare a jucătorilor tineri în Europa.
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06
În aceste condiții, Real Madrid, alături de alte cluburi importante de pe continent, vor fi atente la începutul anului viitor la tinerele speranțe braziliene, una dintre acestea fiind Matheus Franca.

Real Madrid, refuzată de una dintre țintele lui Florentino Perez

Real Madrid are nevoie de întăriri, iar Florentino Perez vrea să transfere mai mulți jucători importanți și să scape de alți fotbaliști pentru a schimba fața echipei, punându-i lui Ancelotti la dispoziție un lot cu care să se poată lupta pentru trofeul Champions League.
Unul dintre cei pe care președintele 'galacticilor' și l-ar fi dorit pe Bernabeu este Yeremi Pino. Atacantul lui Villarreal are doar 19 ani și un viitor promițător în față. Fotbalistul, cotat la 15 milioane de euro, și-a făcut deja debutul în echipa națională a Spaniei, iar în La Liga are deja un gol și 3 assist-uri în acest sezon.
Cei de la publicația catalană El Nacional notează că atacantul a refuzat ideea de a se transfera la Real Madrid. De altfel, nu este prima dată când 'galacticii' au fost respinși de Pino, pe care Florentino Perez a încercat să-l aducă pe Santiago Bernabeu și în trecut, când fotbalistul a semnat cu Villarreal.
Clubul de pe El Madrigal i-a stabilit lui Yeremi Pino o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, pe care madrilenii au fost dispuși acum să o plătească. Atacantul în vârstă de 19 ani le-a transmis, însă, oficialilor lui Real să nu achite această sumă pentru că el nu-și dorește transferul, fiind convins că ar fi doar rezervă în echipa lui Carlo Ancelotti.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Ancelotti a numit cei mai buni cinci jucători pe care i-a antrenat. Surpriza din lista italianului
15/11/2022 LA 16:30
La Liga
Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Asensio! Fotbalistul are amintiri neplăcute de pe Bernabeu
11/11/2022 LA 20:48