Real Madrid a avut o țintă clară pentru această vară și anume aducerea lui Kylian Mbappe. Francezul a semnat însă prelungirea contractului cu PSG, astfel că madrilenii se văd nevoiți să caute alte soluții pentru întărirea atacului.
Conform Gazzetta dello Sport, principala opțiune a Realului este transferul lui Rafael Leao, atcantul care a explodat în acest sezon la Milan, marcând 14 goluri și oferind 12 assist-uri în toate competițiile. Portughezul mai are numai doi ani de contract cu proaspăta campioană a Italiei.
Sursa citată scrie că Real e gata să ofere 120 de milioane de € pentru Leao. În presa italiană au apărut informații că portughezul are o clauză de reziliere de 150 de milioane de €, dar board-ul de pe San Siro va rezista cu greu unei asemenea oferte din patrtea Realului, mai ales dacă și jucătorul își va dori să plece.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
ACUM 8 ORE
De notat că interesul Realului pentru Leao a apărut imediat după ce a devenit clar că Mbappe va continua la PSG. De altfel, lusitanul era o opțiune și pentru parizieni, în cazul în care Mbappe ar fi plecat, dar gruparea franceză nu mai are acum niciun motiv să liciteze pentru jucătorul Milanului.
Citește și:

RAFAEL LEAO, DORIT INSISTENT DE REAL MADRID

Dacă va ajunge la Real Madrid pe suma vehiculată în Italia, Rafa Leao va deveni de departe cel mai scump jucător din istoria Milanului. Kaka se află momentan în fruntea acestui top, brazilianul fiind cedat în 2009 la Real Madrid pentru 67 de milioane de €.
Cei mai scumpi jucători plecați de la Milan
  • 1.Kaka - Real Madrid - 67 de milioane de €
  • 2.Andriy Shevchenko - Chelsea - 44 de milioane de €
  • 3.Thiago Silva - PSG - 42 de milioane de €
  • 4.Leonardo Bonucci - Juventus - 35 de milioane de €
  • 5. Krzysztof Piatek - Hertha Berlion - 24 de milioane de €
Rafael Leao a fost cumpărat de Milan în 2019, de la Lille, pentru 29,5 milioane de €. Contractul său cu formația de pe San Siro este valabil până în 2024, dar agentul său, celebrul Jorge Mendes, a avut deja câteva întrevederi cu șefii clubului pentru a dicuta o prelungire a acordului. Presa italiană susține că Leao are un salariu anual de numai 1,5 milioane de €, iar Milan vrea să-i ofere triplu (4,5 milioane de €) pentru a-și pune semnătura pe un nou contract.
Rămâne de văzut dacă portughezul va accepta, deoarece Real Madrid ar putea plusa consistent în privința salariului. De notat că în cazul unei vânzări a lui Leao, nu toți banii vor ajunge în contul Milanului. Lille a păstrat 15% din drepturile federative ale jucătorului și va primi o sumă importantă dacă atacantul va schimba tabăra la finalul sezonului.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
IERI LA 16:15
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17