Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat

Nicu Savin

Publicat 24/05/2022 la 07:56 GMT+3

Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG pe încă 3 sezoane, decizie care a surprins multă lume în condițiile în care francezul era dat ca sigur la Real Madrid la un moment dat. Starul a recunoscut că în 2021 a dorit să meargă pe Bernabeu, dar și-a schimbat poziția între timp. De asemenea, atacantul a admis că și Liverpool a fost o variantă.

STRASBOURG, FRANCE - APRIL 29: Kylian Mbappe of PSG celebrates his second goal during the Ligue 1 Uber Eats match between RC Strasbourg Alsace (RCSA) and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade de la Meinau on April 29, 2022 in Strasbourg, France. (Photo by Jo

Credit imagine: Eurosport

Kylian Mbappe este jucătorul lui PSG pentru cel puțin 3 ani de acum înainte. Parizienii au reușit să-l convingă în final să semneze un nou contract, deși Real Madrid părea în pole-position pentru a-l lua gratis. Anul trecut, madrilenii au făcut o ofertă pe numele francezului, iar acesta își dorea să meragă pe Bernabeu, dar PSG a refuzat categoric să-l vândă.
Atacantul a oferit un amplu interviu pentru Marca, în care a explicat pe larg decizia de a continua la PSG. Vorbind despre dorința de a juca la Real Madrid, Mbappe a recunoscut faptul că în 2021 era hotărât să plece pe Bernabeu, dar între timp și-a schimbat viziunea.
"Toată lumea știe: anul trecut am vrut să merg la Real Madrid. Am crezut că era o decizie bună să plec anul trecut, dar acum este diferit pentru că sunt jucător liber, sunt francez și știu că sunt important pentru țară și când ești important pentru țara ta nu trebuie să te gândești nu numai la fotbal, ci și la viața ta.Singurul lucru pe care îl pot face este să le mulțumesc tuturor fanilor lui Real Madrid, întregului club, pentru că mi-au oferit toată dragostea posibilă și a fost incredibil să simt asta pentru că nu am jucat niciodată acolo.", a declarat Mbappe pentru Marca.
Citește și:

Mbappe a recunoscut că a negociat și cu Liverpool

În urmă cu câteva săptămâni, presa internațională a scris că Mbappe este aproape de Liverpool. Francezul a dezvăluit că gruparea de pe Anfield a fost o opțiune pentru el și chiar a negociat cu șefii "cormoranilor", mama sa dorind să-l vadă în tricoul echipie lui Klopp.
Starul a subliniat însă că discuțiile cu Liverpool nu au fost intense, iar alegerea finală s-a făcut între Real Madrid și PSG.
"Da, sunt sincer. Am vorbit cu Liverpool pentru că roșul este culoarea preferată a mamei, iar mama iubește Liverpool. De ce? Nu știu, întreabă-o pe ea. Ne-am întâlnit cu ei în urmă cu câțiva ani, când am fost la Monaco, e un club grozav... Acum am vorbit puțin cu ei, dar nu mult... Până la urmă alegerea a fost între Real Madrid și PSG.", a adăugat Mbappe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo