Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fără Benzema, Real Madrid a fost demolată de Barcelona pe Bernabeu! Aubameyang, eroul catalanilor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 20/03/2022 la 23:55 GMT+2

Real Madrid a primit în această seară vizita Barcelonei, într-un meci contând pentru a 29-a etapă din La Liga. El clasico s-a jucat pe Bernabeu, după ce în stagiunea trecută Realul a disputat meciurile de pe teren propriu pe arena Alfredo Di Stefano.

Pierre-Emerick Aubameyang face à Nacho lors de Real-Barça

Credit imagine: Getty Images

REAL MADRID 0-4 BARCELONA

Barcelona lui Xavi a produs un adevărat șoc pe Santiago Bernabeu, provocându-le "galacticilor" a treia și cea mai dură înfrângere din acest sezon de La Liga.
Real Madrid nu a mai pierdut pe teren propriu în fața catalanilor la o diferență de scor atât de mare din noiembrie 2015, când pentru Barcelona înscriau Suarez, de două ori, Neymar și Iniesta.
În urma rezultatului din această seară, echipa blaugrana a urcat pe locul 3 în clasamentul din La Liga, cu 54 de puncte, fiind la egalitate cu Atletico Madrid, care are, însă, un meci în plus disputat. Real Madrid continuă să fie lider în campionatul Spaniei, având 66 de puncte, cu 9 puncte peste echipa de pe locul 2, Sevilla.
După pauza cauzată de meciurile echipelor naționale, echipa lui Carlo Ancelotti va juca pe terenul celor de la Celta Vigo, în timp ce Barcelona va primi vizita Sevillei.

Min. 90+3: Fluier final pe Santiago Bernabeu.
Min. 79: Alaba trimite un șut spre poarta lui Ter Stegen, însă goalkeeper-ul catalanilor respinge balonul fără probleme.
Min. 73: Dembele rămâne singur cu Courtois, în careu, dar șutează modest și nu reușește să înscrie.
Min. 64: Courtois reușește să intervină și să-i blocheze șutul din unghi lui Ferran Torres.
Min. 60: Rodrygo șutează dintr-o poziție excelentă, dar balonul nu îi pune probleme lui Ter Stegen, care reține.
Min. 58: Aubameyang primește mingea în careu de la Jordi Alba, dar șutul său trece acum pe lângă poartă.
MIn. 53: GOOOL Barcelona! Aubameyang reușește dubla.
Min. 48: GOOOL Barcelona! Ferran Torres mărește avantajul catalanilor, cu un șut din interiorul careului.
Min. 38: GOOOL Barcelona! Araujo îl învinge și el pe Courtois, înscriind cu capul din fața porții, după o lovitură de la colțul terenului.
Min. 29: GOOOL Barcelona! Aubameyang deschide scorul cu capul după o pasă perfectă a lui Dembele, care l-a găsit în fața porții.
Min. 18: Ferran Torres trimite un șut puternic din afara careului. Balonul trece puțin pe lângă poarta celor de la Real Madrid.
Min. 12: Aubameyang șutează pe centrul porții lui Courtois, dar acesta respinge. Mingea ajunge la De Jong, care îi pasează lui Dembele. Șutul francezului este blocat de goalkeeper-ul gazdelor.
Min. 7: Valverde șutează de la marginea careului, dar balonul este respins de Ter Stegen.
Min. 1: A început meciul de pe Santiago Bernabeu!
UPDATE | Echipele de start:
Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Nacho, Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Vinicius și Rodrygo.
Barcelona: Ter Stegen, Araujo, Pique, Eric Garcia, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Dembele, Aubameyang și Ferran Torres.

Știre inițială scrisă de Nicu Savin
Real Madrid - Barcelona atrage întotdeauna un interes deosebit, indiferent de circumstanțele în care se dispută partida. În această seară, cele două mari rivale se întâlnesc pe Santiago Bernabeu, acolo unde nu au mai jucat de mai bine de doi ani.
Ultimul El Clasico disputat pe legendara arenă din capitala Madridului a avut loc pe 1 martie 2020, pentru că în sezonul trecut Realul a jucat meciurile de acasă pe arena Alfredo Di Stefano. Cele două echipe s-au schimbat de la acea dată, mai ales cea a catalanilor, astfel că pentru mulți fotbaliști va fi primul El Clasico jucat pe Bernabeu.
La Real Madrid, doar 5 jucători se află în această postură: Hazard, Alaba, Camavinga, Rodrygo și Lunin. Prezența belgianului pe această listă este surprinzătoare, deoarece el este la Real din 2019, dar accidentările l-au împiedicat întotdeauna să joace contra Barcelonei.
În ceea ce-i privește pe catalani, mult mai mulți jucători vor simți pentru prima dată senzația unui derby cu Realul pe Bernabeu. O parte dintre ei au mai jucat contra madrilenilor. dar niciodată în fieful grupării blanco. Gavi, Nico, Aubameyang, Ferran, Frenkie, Araujo, Eric, Adama, Mingueza, Pedri, Memphis și Luuk de Jong sunt fotbaliștii care nu știu ce înseamnă să joci contra Realului pe Bernabeu.
Citește și:

Real Madrid - Barcelona | Echipele probabile

Carlo Ancelotti are serioase probleme de lot înaintea meciului din această seară. Ferland Mendy și Karim Benzema s-au accidentat la ultima partidă și nu au putut fi recuperați la tim. De partea cealaltă, Xavi are și el câțiva indisponibili, dar niciunul de ultim moment, Balde, Dest, Ansu Fati, Sergi Roberto sau Umtiti fiind absenți de lungă durată.
Echipele probabile
  • Real Madrid: Courtois - Nacho, Alaba, Militao, Carvajal - Modric, Casemiro, Kroos - Vinicius, Asensio, Rodrygo
  • Barcelona: Ter Stegen - Jordi Alba, Pique, Araujo, Alves - Pedri, Busquets, Gavi - Ferran Torres, Aubameyang, Dembele
Real Madrid are momentan 15 puncte peste Barcelona, cu mențiunea că formația blaugrana are un meci în minus. Astfel, doar o victorie a catalanilor în El Clasico ar mai putea genera un oarecare suspans în lupta pentrru titlu pe finalul de sezon.
Forma celor două echipe este una fantastică înainte de marele meci de pe Bernabeu, dar Realul va avea avantajul unor zile suplimentare de odihnă. Dacă echipa lui Ancelotti a avut timp să pregătească în tihnă super-duelul de duminică, Barcelona a jucat returul cu Galatasaray din optimile Europa League, pe care l-a câștigat și a avansat în sferturile de finală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo