Real Madrid nu a fost foarte activă pe piața transferurilor în vara trecută, dar a reușit o mutare de senzație. Madrilenii l-au luat gratis pe David Alaba de la Bayern Munchen, după ce austriacul a refuzat toate ofertele de prelungire a contractului cu gruparea din Bundesliga.
Realul are în plan câteva transferuri mărețe și în vara viitoare, Kylian Mbappe sau Erling Haaland fiind principalii vizați. Totuși, madrilenii au serioase probleme în plan defensiv, așa cum a remarcat și legendarul Fabio Capello, fost antrenor pe Bernabeu. Plecările lui Varane și Ramos au lăsat un gol care nu poate fi umplut cu ușurință și este de așteptat ca oficialii clubului să aducă și un fundaș central de mare valoare.
Citește și:
La Liga
Real Madrid, succes entuziasmant cu Sevilla, în LaLiga. Madrilenii își consolidează prima poziție
22/10/2022 LA 20:59

Real Madrid, interesată de Niklas Sule

Presa iberică scrie că planul Realului este să opereze tot după modelul Alaba, iar clubul care va rămâne în pagubă ar fi tot Bayern Munchen. Conform Fichajes.net, Niklas Sule este fotbalistul dorit insistent de Real Madrid.
Fundașul central de 26 de ani se află în ultimul an de contract cu Bayern Munchen și deocamdată negocierile pentru prelungirea înțelegerii sunt în impas. Colosul de 1,95 m este titular de drept în echipa lui Nagelsmann și la naționala Germaniei, astfel că ar fi o pierdere uriașă pentru clubul de pe Allianz Arena dacă va pleca.
Sule a ajuns la Bayern Munchen în 2017, bavarezii plătindu-le celor de la Hoffenheim 20 de milioane de € în schimbul său. Bayern nu poate concura cu celelalte forțe ale continentului din punct de vedere al salariilor pe care le oferă, motiv pentru care se află tot mai des în postura de a pierde gratis jucători importanți.
Sursa citată mai sus notează că nu doar Real Madrid este atentă la situația lui Niklas Sule, ci și Chelsea sau Arsenal, astfel că madrilenii vor avea concurență serioasă, puterea financiară a cluburilor din Premier League fiind una ridicată.
La Liga
Real Madrid - Barcelona 3-1 | "Galacticii" au făcut un El Clasico aproape perfect și sunt lideri
16/10/2022 LA 06:54
La Liga
Real Madrid, victorie cu emoții la debutul în noul sezon de La Liga! A fost condusă de Almeria
14/08/2022 LA 21:58