Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid îi pregătește o nouă lovitură lui Bayern Munchen, exact după modelul Alaba

Nicu Savin

Publicat 07/10/2021 la 16:56 GMT+3

Real Madrid a relizat înaintea acestui sezon unul dintre cele mai importante transferuri din fotbalul european, luându-l gratis pe David Alaba, care nu și-a mai prelungit contractul cu Bayern Munchen. Presa iberică scrie că madrilenii cercetează o pistă asemănătoare și și intenționează să-i dea o nouă lovitură clubului bavarez.

Niklas Sule, Manuel Neuer și Thomas Muller

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid nu a fost foarte activă pe piața transferurilor în vara trecută, dar a reușit o mutare de senzație. Madrilenii l-au luat gratis pe David Alaba de la Bayern Munchen, după ce austriacul a refuzat toate ofertele de prelungire a contractului cu gruparea din Bundesliga.
Realul are în plan câteva transferuri mărețe și în vara viitoare, Kylian Mbappe sau Erling Haaland fiind principalii vizați. Totuși, madrilenii au serioase probleme în plan defensiv, așa cum a remarcat și legendarul Fabio Capello, fost antrenor pe Bernabeu. Plecările lui Varane și Ramos au lăsat un gol care nu poate fi umplut cu ușurință și este de așteptat ca oficialii clubului să aducă și un fundaș central de mare valoare.
Citește și:

Real Madrid, interesată de Niklas Sule

Presa iberică scrie că planul Realului este să opereze tot după modelul Alaba, iar clubul care va rămâne în pagubă ar fi tot Bayern Munchen. Conform Fichajes.net, Niklas Sule este fotbalistul dorit insistent de Real Madrid.
Fundașul central de 26 de ani se află în ultimul an de contract cu Bayern Munchen și deocamdată negocierile pentru prelungirea înțelegerii sunt în impas. Colosul de 1,95 m este titular de drept în echipa lui Nagelsmann și la naționala Germaniei, astfel că ar fi o pierdere uriașă pentru clubul de pe Allianz Arena dacă va pleca.
Sule a ajuns la Bayern Munchen în 2017, bavarezii plătindu-le celor de la Hoffenheim 20 de milioane de € în schimbul său. Bayern nu poate concura cu celelalte forțe ale continentului din punct de vedere al salariilor pe care le oferă, motiv pentru care se află tot mai des în postura de a pierde gratis jucători importanți.
Sursa citată mai sus notează că nu doar Real Madrid este atentă la situația lui Niklas Sule, ci și Chelsea sau Arsenal, astfel că madrilenii vor avea concurență serioasă, puterea financiară a cluburilor din Premier League fiind una ridicată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo