Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, ironizată după ce a primit 3 penalty-uri cu Celta! Ce a spus căpitanul galicienilor

Nicu Savin

Publicat 03/04/2022 la 10:12 GMT+3

Real Madrid a făcut un nou pas important către titlul din La Liga, câștigând cu 2-1 pe terenul celor de la Celta Vigo. Madrilenii au primit 3 penalty-uri, iar acest lucru l-a scos din sărite pe Iago Aspas, căpitanul galicienilor, care a avut un discurs ironic la finalul partidei.

Real Madrid

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid a obținut o victorie muncită pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 2-1. Madrilenii au primit 3 lovituri de la 11 metri pe parcursul partidei, toate executate de Benzema. Francezul a transformat doar două, dar a fost suficient pentru a aduce 3 puncte mari pentru echipa sa.
La finalul partidei, cei de la Celta Vigo au fost extrem de nemulțumiți de arbitraj, iar căpitanul Iago Aspas a avut o reacție ironică cu privire la faptul că Realul a beneficiat de 3 penalty-uri.
"Arbitrul mai trebuia doar să dicteze al 4-lea penalty și să îl execute chiar el. Părea că își dorea să vadă un hattrick din partea lui Benzema. Parcă asta urmărea. Pentru mine contează victoria, nu contează dacă o merit sau nu. Sunt un câștigător, îmi place să câștig și acum mă duc acasă distrus. Am jucat bine dar nu am luat niciun punct", a spus Iago ASpas, citat de Marca.
Citește și:

Real Madrid, pas uriaș către titlu

Victoria de pe terenul Celtei Vigo o duce pe Real cu un pas către un nou titlu în La Liga. Madrilenii au acum 69 de puncte, cu 12 mai mult decât Atletico Madrid și Sevilla, care are însă un meci mai puțin disputat. Andaluzii vor juca în această seară derby-ul cu Barcelona, care se poate apropia și ea la 12 puncte de lider în cazul unui succes. Catalanii au în acest moment chiar două jocuri mai puțin decât marea rivală, astfel că diferența s-ar putea reduce la 9 puncte dacă ambele vor fi câștigate de echipa lui Xavi.
Totuși, e greu de crezut că Realul se mai poate împiedica atât de mult în ultimele 8 etape astfel încât să piardă titlul. În teorie, madrilenii mai au doar 3 meciuri cu adevărat dificiel, în deplasare cu Sevilla și Atletico Madrid, respectiv acasă cu Betis, în ultima etapă.
Trupa lui Ancelotti se pregătește acum de duelul cu Chelsea, din prima manșă a sferturilor de finală din Champions League, care va avea loc miercuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo