Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid pregătește o lovitură pe piața de mercato! Pe cine vor șefii de pe Bernabeu să transfere în iarnă

Bianca Dumitru

Publicat 06/09/2021 la 16:45 GMT+3

Real Madrid a ratat în această vară transferul lui Kylian Mbappe. Oficialii de pe Santiago Bernabeu au un nou plan, dorindu-și ca în iarnă să-i obțină semnătura lui Erling Haaland. Presa din Spania vorbește deja despre oferta pe care o pregătesc madrilenii.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

După ce au ratat aducerea lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu în această vară, cei de la Real Madrid se concentrează pe o lovitură pe care vor să o dea în iarnă. Oficialii vicecampioanei din Spania vor să obțină în următoarea perioadă de mercato transferul lui Erling Haaland.
Norvegianul în vârstă de 21 de ani este în atenția mai multor cluburi importante din Europa. Manchester City, Barcelona, Liverpool, PSG, Real Madrid, Manchester United și Chelsea și-au manifestat în ultimele luni interesul pentru atacantul Borussiei Dortmund, al cărui transfer este așteptat să aibă loc vara viitoare, după ce fotbalistului i se va activa o clauză de reziliere de aproximativ 90 de milioane de euro.
Potrivit publicației Diario Madridista, șefii Realului vor să ofere 90 de milioane de euro în această iarnă pentru a-i obține transferul, oferta fiindu-le pe plac oficialilor Borussiei Dortmund, care au declarat recent că sunt încrezători că Haaland ar putea alege să rămână la club și după încheierea actualului sezon.
"El are un contract pe termen lung cu noi. Doar pentru că există discuții permanente că el ar trebui să plece în iulie 2022, asta nu înseamnă neapărat că așa se va întâmpla. Erling trebuie să decidă el însuși până la urmă unde își vede viitorul. În orice caz, noi suntem fericiți că el joacă în prezent la noi și, cine știe, poate va fi mai mult de un sezon dacă va scrie o pagină extraordinară de istorie aici", a spus tehnicianul nemților, Marco Rose, pentru Sport Bild.

Wenger, convins că Haaland va ajunge în Premier League

Arsene Wenger a vorbit despre viitorul lui Haaland. Potrivit publicației Goal, fostul antrenor al lui Arsenal este convins că norvegianul se va transfera în Premier League, punctând că fotbalul englez are o putere economică foarte mare.
"Cred că asta se va întâmpla, va ajunge în Anglia. Puterea economică a Premier League este prea mare. Fotbalul englez este dominant, deoarece este locul în care se află cei mai mulți bani. Cei mai buni jucători fac întotdeauna ceea ce trebuie pentru a câștiga cât mai mulți bani.
Haaland va fi probabil marcator de top după Mbappe. Este un super talent. Ambiția sa, voința sa de a înscrie goluri și capacitatea de a se lupta într-un duel îl deosebesc de ceilalți fotbaliști. El este acolo și vrea să câștige, există ceva în el care este minunat pentru un atacant", a declarat recent Arsene Wenger.
În acest moment, Erling Haaland, în vârstă de 21 de ani, este cotat de site-ul transfermarkt.com la 130 de milioane de euro. Din ianuarie 2020, când s-a transferat de la Red Bull Salzburg la Borussia Dortmund pentru 20 de milioane de euro, Haaland a reușit 63 de goluri în 64 de partide, având un start perfect de sezon în Bundesliga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo