Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunț de ultimă oră privind viitorul lui Haaland! "Are un contract pe termen lung"

Bianca Dumitru

Publicat 18/08/2021 la 13:44 GMT+3

Erling Haaland este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din lume. Antrenorul Borussiei Dortmund este convins că norvegianul, dorit, printre altele, de Real Madrid și Bayern, ar putea să rămână la echipă și după vara anului 2022.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland este unul dintre cei mai râvniți jucători de fotbal din lume, pe urmele sale aflându-se mai multe cluburi importante din Europa, printre care se află Real Madrid sau Bayern Munchen. Norvegianul mai are trei ani de contract cu Dortmund, dar vara viitoare se va activa o clauză din contractul său, potrivit căreia fotbalistul va putea fi transferat pentru o sumă mai mică de 100 de milioane de euro, ceea ce va face ca lupta pentru semnătura lui să fie una acerbă.
Antrenorul Borussiei Dortmund este de părere, însă, că sunt șanse mari ca Haaland să rămână la echipă și după vara anului viitor. Marco Rose a declarat că oficialii clubului ar putea încerca să contracareze toate ofertele dacă atacantul va reuși un nou sezon bun.
"El are un contract pe termen lung cu noi. Doar pentru că există discuții permanente că el ar trebui să plece în iulie 2022, asta nu înseamnă neapărat că așa se va întâmpla. Erling trebuie să decidă el însuși până la urmă unde își vede viitorul. În orice caz, noi suntem fericiți că el joacă în prezent la noi și, cine știe, poate va fi mai mult de un sezon dacă va scrie o pagină extraordinară de istorie aici", a spus tehnicianul pentru Sport Bild.

CU CE SUMĂ VA PUTEA FI TRANSFERAT HAALAND ÎN 2022

Borussia Dortmund a rezistat tentației de a-l vinde pe norvegian în această perioadă de mercato, dar acest lucru va fi greu de realizat vara viitoare, deoarece atacantul are o clauză de reziliere mult mai mică decât valoarea sa reală.
Potrivit jurnaliștilor de la sport1.de, suma pe care va trebui să o plătească echipa care va vrea să-l transfere nu este de 75 de milioane de euro, așa cum afirmau marile publicații internaționale, ci se poate ridica la 90 de milioane de euro, în funcție de performanțele fotbalistului.
Haaland a revenit în Bundesliga cu o sete extraordinară de goluri, în meciul cu Frankfurt dovedind ce fel de fotbalist este. Norvegianul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 130 de milioane de euro, a reușit două goluri și 3 pase decisive în prima etapă a noului sezon, contribuind la victoria cu 5-2 a echipei sale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo