La finalul lunii octombrie, în meciul dintre Barcelona și Alaves, Sergio Aguero a acuzat probleme respiratorii și a fost schimbat în minutul 41, după ce i s-au acordat îngrijiri medicale pe teren timp de trei minute.
Deși a ieșit pe picioarele lui de pe gazon, atacantul în vârstă de 33 de ani a fost ulterior dus la spital, disconfortul toracic resimțit îngrijorându-i pe cei din staff-ul medical, care au decis ca fotbalistul să fie supus unor investigații cardiace.
Primele informații ale medicilor prezentau faptul că Sergio Aguero ar fi suferit un episod tahicardic, fiindu-i depistate bătăi accelerate ale inimii. Fotbalistul a fost supus apoi unui set amplu de analize, iar la începutul acestei luni oficialii Barcelonei au emis un comunicat de presă în care au anunțat că atacantul va lipsi cel puțin 3 luni de pe teren, urmând a sta sub observația doctorilor.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
28/11/2022 LA 10:12
Astăzi, presa din Spania a anunțat că problemele argentinianului ar fi mult mai grave, fiind posibil ca fotbalistul să fie obligat să-și încheie cariera.

Probleme mult mai grave pentru Sergio Aguero

Potrivit jurnaliștilor de la Radio Catalunya, medicii i-au făcut mai multe teste mai amănunțite lui Sergio Aguero, veștile nefiind deloc optimiste. Atacantul s-ar confrunta cu o aritmie cardiacă mult mai severă decât se credea inițial, aceste probleme putând să-i pună cariera de jucător în pericol.
Doctorii sunt extrem de pesimiști cu privire la revenirea fotbalistului pe teren, catalanii scriind și de faptul că argentinianul ar fi conștient de această situație.
Meciul dintre Barcelona și Alaves ar fi marcat abia a cincea apariție a lui Aguero în tricoul Barcelonei. Jucătorul transferat pe Camp Nou în vara acestui an a fost accidentat la începutul sezonului, debutând abia la jumătatea lunii octombrie, în partida cu Valencia.
În cele 5 apariții, argentinianul a reușit un gol, în primul El Clasico din acest sezon, încheiat cu scorul de 1-2.
Liga Campionilor UEFA
"În Franța îl omoară! Se exagerează mult!" Sergio Aguero a răbufnit după criticile aduse lui Messi
17/02/2022 LA 11:20
Liga
Manchester City, propunere emoționantă pentru Sergio Aguero! Ce rol i-au oferit în cadrul clubului
06/01/2022 LA 15:46