Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Aguero, obligat să-și încheie cariera de jucător?! Anunț îngrijorător din Spania

Bianca Dumitru

Publicat 12/11/2021 la 12:40 GMT+2

Sergio Aguero a fost scos de pe teren în prima repriză a meciului dintre Barcelona și Alaves după ce a acuzat probleme respiratorii. După primele investigații, medicii i-au spus că va lipsi cel puțin 3 luni de pe teren, dar acum se pare că au descoperit că problemele fotbalistului sunt mult mai grave, fiind posibil ca el să fie nevoit să se retragă.

Barcelona muss länger auf Sergio Agüero verzichten

Credit imagine: SID

La finalul lunii octombrie, în meciul dintre Barcelona și Alaves, Sergio Aguero a acuzat probleme respiratorii și a fost schimbat în minutul 41, după ce i s-au acordat îngrijiri medicale pe teren timp de trei minute.
Deși a ieșit pe picioarele lui de pe gazon, atacantul în vârstă de 33 de ani a fost ulterior dus la spital, disconfortul toracic resimțit îngrijorându-i pe cei din staff-ul medical, care au decis ca fotbalistul să fie supus unor investigații cardiace.
Primele informații ale medicilor prezentau faptul că Sergio Aguero ar fi suferit un episod tahicardic, fiindu-i depistate bătăi accelerate ale inimii. Fotbalistul a fost supus apoi unui set amplu de analize, iar la începutul acestei luni oficialii Barcelonei au emis un comunicat de presă în care au anunțat că atacantul va lipsi cel puțin 3 luni de pe teren, urmând a sta sub observația doctorilor.
Astăzi, presa din Spania a anunțat că problemele argentinianului ar fi mult mai grave, fiind posibil ca fotbalistul să fie obligat să-și încheie cariera.

Probleme mult mai grave pentru Sergio Aguero

Potrivit jurnaliștilor de la Radio Catalunya, medicii i-au făcut mai multe teste mai amănunțite lui Sergio Aguero, veștile nefiind deloc optimiste. Atacantul s-ar confrunta cu o aritmie cardiacă mult mai severă decât se credea inițial, aceste probleme putând să-i pună cariera de jucător în pericol.
Doctorii sunt extrem de pesimiști cu privire la revenirea fotbalistului pe teren, catalanii scriind și de faptul că argentinianul ar fi conștient de această situație.
Meciul dintre Barcelona și Alaves ar fi marcat abia a cincea apariție a lui Aguero în tricoul Barcelonei. Jucătorul transferat pe Camp Nou în vara acestui an a fost accidentat la începutul sezonului, debutând abia la jumătatea lunii octombrie, în partida cu Valencia.
În cele 5 apariții, argentinianul a reușit un gol, în primul El Clasico din acest sezon, încheiat cu scorul de 1-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo