Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sterling nu mai e o prioritate pentru Barcelona! Catalanii au bătut palma cu un alt star de la City

Nicu Savin

Actualizat 27/11/2021 la 08:47 GMT+2

Barcelona pregătește intens viitoarele campanii de achiziții, iar zvonurile despre jucătorii care vor putea ajunge pe Camp Nou se întețesc. Deși Raheem Sterling era o primă opțiune, se pare că Xavi își dorește un alt jucător de la City, iar negocierile sunt deja avansate. Conform presei iberice, Ferran Torres și-a dat acordul să se transfere pe Camp Nou și chiar l-a înștiințat pe Guardiola.

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 28: Ferran Torres of Manchester City celebrates with teammates Aymeric Laporte, Joao Cancelo, and Jack Grealish after scoring his team's second goal during the Premier League match between Manchester City and Arsenal at Etihad

Credit imagine: Getty Images

Barcelona are o multitudine de tineri de mare perspectivă, dar Xavi e convins că aceștia vor mai avea nevoie de timp pentru a ajunge la un nivel ridicat, astfel că își dorește întăriri cât mai urgente pentru a fi asigurat pe anumite posturi, în special în zona ofensivă. Catalanii nu au bani de aruncat, astfel că se orientează către jucători intrați în dizgrație la actualele cluburi, dar care și-au demonstrat valoarea în trecut.
Imediat după venirea lui Xavi pe bancă, presa iberică a scris că Raheem Sterling este prima opțiune, atacantul intrând în oarecare dizgrație la City și dorindu-și să plece. Se pare totuși că englezul nu mai reprezintă neapărat o prioritate, iar Barcelona s-a reorientat către un alt jucător de la campiona Angliei.
Este vorba despre Ferran Torres, alt fotbalist care prinde rar echipa lui Guardiola. Conform sport.es, șefii Barcelonei au negociat deja cu atacantul și cele două părți au ajuns la un acord de principiu. Mai mult, fotbalistul l-ar fi înștiințat deja pe Guardiola că vrea să plece, iar antrenorul iberic a înțeles situația. De altfel, managerul "cetățenilor" a afirmat de curând că nu se va opune niciunei plecări de la echipă, el dorindu-și jucători care să fie concentrați 100% pe ceea ce au de făcut la City.
Citește și:

Ferran Torres, acord de principiu cu Barcelona

În aceste condiții, transferul pare iminent, însă rămâne ca cele două cluburi să se înțeleagă. City a plătit 23 de milioane de € pentru jucătorul crescut de Valencia și cu siguranță vrea o sumă asemănătoare în schimbul său. Problemele financiare ale Barcelonei sunt evidente, dar șefii de pe Camp Nou sunt gata să facă tot ceea ce depinde de ei pentru a-l lua pe Ferran Torres chiar din iarnă.
Ferran Torres a impresionat în tricoul Valenciei în La Liga, dar după ce a ajuns în Premier League prestațiile sale nu au mai fost la fel de bune. De când a ajuns pe Etihad (iunie 2020), Torres a fost mai mult rezervă, dar chiar și așa a prins 43 de partide în tricoul "cetățenilor" , marcând 16 goluri.
Chiar dacă la echipa de club nu a fost în prim plan, Ferran Torres a fost indispensabil pentru Luis Enrique la naționala Spaniei, pentru care a ratat doar 4 meciuri în ultimii doi ani, ultimele două din cauza unei accidentări. În total, Torres a jucat 22 de meciuri pentru "Furia Roja", marcând de 12 ori.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo