Articol scris de Andrei Nicolae
Dembele începe să devină o problemă pentru Barcelona, deoarece clubul catalan încă așteaptă un răspuns concret din partea francezului la oferta de prelungire a contractului pusă pe masă acum câteva zile. Gruparea blaugrana începe să se teamă că aripa nu va semna prelungirea și în plus bănuiește că Dembele are deja o ofertă mai bună de la altă echipă.
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
ACUM 14 ORE
În viziunea conducerii de pe Camp Nou, este ciudat cum un jucător care a fost mare în parte din aventura sa la echipă accidentat nu dorește să își asigure viitorul la un club de calibrul Barcelonei. Direcția sportivă a clubului i-a explicat exact lui Dembele că dacă nu va prelungi contractul cu echipa, va fi pus imediat pe lista de transferuri. Prelungirea contractului lui Dembele ar aduce un plus foarte mare în tabăra catalanilor, deoarece vor putea ulterior să îl înregistreze pe Ferran Torres la club.
Dacă francezul nu va accepta să discute cu alte echipe în cazul în care este pus pe lista de transferuri, Barcelona va lua cea mai drastică măsură și va alege să nu îl mai folosească pe atacant în vreun meci. Ruperea contractului cu jucătorul este o opțiune de asemenea, însă ar fi urmată de o serie de probleme legislative.

Barcelona primește întăriri

Mutarea lui Ferran Torres de la Manchester City a fost realizată, însă jucătorul spaniol încă nu poate fi înregistrat la club. După finalizarea acestei probleme minore, ibericul va putea intra în planurile echipei, alături de alți jucători precum Depay, Ansu Fati sau Braithwaite, recuperați după diferite accidentări. Gruparea blaugrana are în plan și transferul unui atacant, iar Erling Haaland este una dintre țintele catalanilor.
Întregul grup de jucători transferați și recuperați după accidentări fac trupa de pe Camp Nou să nu mai fie dependentă de serviciile lui Ousmane Dembele, care a profitat de golurile lăsate de colegii săi în atac și a jucat în ultimele partide.
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 20 ORE
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
IERI LA 19:38