Xavi Hernandez și-a luat la revedere de la foștii săi jucători de la Al-Sadd. Fostul mijlocaș al Barcelonei a organizat o masă la care au participat jucătorii echipei de la care s-a retras ca jucător și și-a început cariera de antrenor. Înainte să părăsească echipa, cu destinația Barcelona, Xavi a luat masa alături de foștii săi elevi, iar lacrimile nu au lipsit din cadru.
Fostul mijlocaș al Barcelonei și al naționalei Spaniei nu a ascuns faptul că are o relație excelentă cu oamenii din clubul din Qatar. După ce a devenit antrenorul echipei începând cu sezonul 2019/20, Xavi a cucerit alături de Al-Sadd nu mai puțin de 7 trofee pe banca echipei din Doha.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33
În ziua despărțirii de Al-Sadd, Xavi nu și-a putut stăpâni emoțiile, acesta având lacrimi în ochi atunci când și-a luat rămas bun de la foștii săi jucători. În ciuda performanțelor foarte bune pe care le-a avut Xavi la echipă, conducătorii clubului din Qatar știau de visul acestuia de a deveni antrenorul Barcelonei și nu s-au opus plecării acestuia.

Raheem Sterling, ținta numărul 1 a lui Xavi la Barcelona

Xavi vine pe banca Barcelonei și cu mai multe condiții pentru conducătorii Barcelonei. Fostul mijlocaș își dorește un înlocuitor pentru Ousmane Dembele, francezul care are un istoric neplăcut cu accidentările. Astfel, Xavi le-a cerut șefilor de la Barcelona aducerea lui Raheem Sterling de la Manchester City.
De asemenea, Xavi dorește și o restructurare a departamentului medical al echipei, urmând ca medicul Ricard Pruna, cel care a părăsit echipa în septembrie 2020, după aproape 25 de ani petrecuți la Barcelona, să revină la cererea lui Xavi.
Nu în ultimul rând, Xavi va veni pe Camp Nou cu tot staff-ul cu care a lucrat la Al-Sadd. Potrivit sport.es, nu mai puțin de 7 oameni va avea fostul mijlocaș în staff. Primii doi sunt secunzii, Oscar Hernandez (fratele lui Xavi) și Sergio Alegre, Ivan Torres (preparator fizic), Carlos Nogueira (fizioterapeut) și scouterii David Prats, Toni Lobo și Sergio Garcia.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36