Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A jucat lângă Messi, dar e dat pe spate de alt "extraterestru": "Nu am mai văzut pe nimeni ca el"

Bianca Dumitru

Publicat 10/09/2022 la 20:31 GMT+3

Martin Braithwaite a remarcat un jucător de la Barcelona, după perioada petrecută acolo. Fostul atacant al catalanilor crede că Dembele cea mai importantă verigă din echipă, în urma plecării lui Messi.

BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 22: Lionel Messi of Barcelona celebrates with teammate Ousmane Dembele after scoring his team's second goal during the La Liga match between FC Barcelona and RC Celta de Vigo at Camp Nou on December 22, 2018 in Barcelona, Spain

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Martin Braithwaite, fotbalistul plecat de la Barcelona în această vară, crede că Ousmane Dembele este cel mai important om din jocul catalanilor. Fostul atacant al catalanilor l-a trecut pe Dembele chiar peste Lewandowski în ceea ce privește aportul adus meci de meci.
Dembele pare să fie alt fotbalist în acest sezon, având un joc mult mai calculat și reușind să câștige masă musculară, ceea ce îl avantajează în anumite dueluri.
"Ousmane e un băiat foarte bun, îmi place mult de el, are un talent enorm, n-am mai văzut pe nimeni așa. Messi e altceva, dar n-am mai văzut pe nimeni să fie ca el. Face diferența mai mult decât Lewandowski. Înscrie goluri, driblează și este un adevărat profesionist. Sunt foarte fericit pentru el și îi urez mult noroc. Dar eu sunt la Espanyol acum și încerc să îmi fac treaba aici", a declarat Braithwaite, conform Sport.es.
Braithwaite a fost forțat să plece de către Barcelona, care a fost nevoită să scape de salariul său pentru a-și putea înregistra noii veniți. Chiar dacă nu i-a picat bine plecarea de sub comanda lui Xavi, Braithwaite nu a dorit să comenteze despărțirea de catalani, spunând doar că presa nu știe toate detaliile care l-au adus la Espanyol.
Citește și:

Messi s-a reinventat la PSG, devenind un mai bun creator de joc

Lionel Messi este alt jucător după ce a ajuns la Paris Saint Germain. Argentinianul a avut nevoie de o perioadă de acomodare și a făcut un prim sezon sub așteptări la formația din capitala Franței.
Messi a devenit mai mult un creator de joc de când a ajuns în Ligue 1 și nu mai marchează atât de des cum o făcea la Barcelona. Starul argentinian a reușit 7 assist-uri în primele 7 etape din campionatul Franței în acest sezon, ajutat și de calitatea colegilor din atac, Neymar și Mbappe.
Braithwaite a jucat timp de un sezon alături de Messi, după transferul de la Leganes. Danezul are deja 2 goluri în 2 partide la Espanyol, unde pare să se fi regăsit.
Lionel Messi este la primul sezon din 2005 încoace când nu se află pe lista celor 30 de nominalizați pentru Balonul de aur.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo