Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona îşi strigă disperarea, în "cazul Griezmann". Strategia oribilă la care apelează Atletico

Cristian Mihală

Publicat 09/09/2022 la 11:39 GMT+3

Scandal uriaş în Spania, după ce Atletico Madrid se comportă ca un club mic şi încearcă să fenteze clauza de transfer definitiv a lui Griezmann. Barcelona ameninţă cu tribunalul, dar jurnaliştii spanioli cred că cele două cluburi se pot înţelege până să se ajungă la proces.

Antoine Griezmann avec l'Atlético Madrid

Credit imagine: Getty Images

Situaţie incredibilă la Atletico Madrid, unde Griezmann, poate cel mai în formă jucător al echipei, joacă doar pe finalurile de meci, pentru ca cei supranumiţi "los colchoneros" să nu îi plătească Barcelonei alte 40 de milioane de euro.
Odată cu revenirea lui Griezmann sub comanda lui Simeone, Atletico Madrid şi Barcelona s-au înţeles şi asupra unei clauze. Astfel, madrilenii susţin că aceasta se traduce astfel: dacă francezul va juca mai mult de 30 de minute în 80% din partidele formaţiei lui Simeone, clubul din capitala Spaniei va trebui să plătească încă 40 de milioane de euro.
În consecinţă, Atletico se comportă meschin, iar francezul prinde doar finalurile de meci, deşi e de departe cel mai în formă jucător, marcând 4 goluri pentru gruparea rojiblanco.

Barcelona susţine că acea clauză din contractul lui Griezmann era pentru sezonul trecut

Barcelona a luat act de strategia lui Atletico şi susţine că acea clauză era de fapt pentru primul sezon, astfel că madrilenii ar fi deja buni de plată.
"Barcelona pregătește un proces împotriva lui Atlético pentru atacantul francez", anunţă Marca.
Cât a jucat Griezmann în acest sezon
  • 30 de minute cu FC Porto
  • 28 de minute cu Real Sociedad
  • 27 de minute cu Valencia
  • 29 de minute cu Villarreal
  • 29 de minute cu Getafe
Există varianta unui proces, care să stabilească cine are dreptate, dar jurnaliştii spanioli nu exclud ca cele două formaţii să se înţeleagă în afara tribunalului pentru o sumă mai mică, în contextul în care, se pare, în acte lucrurile nu sunt foarte clare, fiecare club interpretând în propria cheie respectiva clauză.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo