Articol scris de Alex Ioniță
Clubul catalan este dispus să îi ofere lui Manchester City, în momentul de față, suma de 80 de milioane de euro pentru mijlocașul portughez. Potrivit publicației The Athletic, Manchester City cere 100 de milioane de euro.
Pentru a ajunge la suma cerută de Manchester City, catalanii au două posibilități pentru a crește veniturile clubului.
Premier League
Manchester City, în negocieri cu Bernardo Silva! "Cetățenii" vor să îl convingă pe lusitan să rămână
ACUM 18 ORE
Prima variantă ar fi vânzarea lui Frekie de Jong. De serviciile fundașului olandez sunt interesate două cluburi din Anglia, Chelsea și Manchester United. Dacă transferul lui de Jong se va materializa, Barcelona își va permite transferul lui Bernardo Silva, dar și înregistrarea acestuia în LaLiga.
În cazul în care Frenkie va refuza în continuare plecarea de la Barcelona, catalanii vor fi nevoiți să îi vândă pe Pierre-Emerick Aubameyang și pe Sergino Dest, ambii la un preț destul de mare. Un alt jucător care se află pe lista de transferuri a catalanilor este Memphis Depay, care nu a confirmat în tricoul Barcelonei. Vânzarea vârfului olandez ar ajuta și ea la creșterea veniturilor Barcelonei.
Citește și:

Bernardo Silva își dorește transferul la Barcelona

Bernardo Silva își dorește transferul la Barcelona, iar acesta a dat de înțeles acest lucru într-un interviu acordat recent. Jucătorul din Premier League a încercat și anul trecut să se transfere la gruparea catalană, forțând negocierile între cele două cluburi, dar transferul, în cele din urmă, nu s-a materializat.
Totuși, potrivit as.com, în urma negocierilor din sezonul trecut, pentru Bernardo Silva, relațiile dintre Barcelona și Manchester City au rămas bune. Barcelona l-a transferat în ianuarie pe Ferran Torres de la campioana Angliei, astfel că o nouă mutare pe această axă nu ar fi nimic nou.
În cazul în care transferul lui Bernardo Silva nu se va materializa, acesta va rămâne, probabil, la Manchester City, contractul acestuia expirând abia în vara anului 2025.
Liga
Octombrie de foc pentru FC Barcelona. 9 dueluri tari pentru catalani chiar înaintea CM din Qatar
ACUM 19 ORE
Liga
Lionel Messi revine la Barcelona doar dacă un fotbalist legendar al clubului e dat afară
ACUM O ZI