Partida de la Lyon, programată pe 21 noiembrie, a fost oprită în minutul 5, după ce unul dintre jucătorii oaspeţilor, Dimitri Payet, a fost lovit în cap cu o sticlă cu apă aruncată din tribune de unul dintre suporterii formaţiei gazdă.
La aproape două ore de la întreruperea jocului, arbitrul a decis să pună capăt definitiv partidei, "considerând că securitatea jucătorilor nu este asigurată".
Liga
Barcelona are gata planul B, în caz că-l ratează pe Morata! De ce depinde aducerea unui nou atacant
ACUM 4 ORE
CITEȘTE ȘI:
XAVI TAIE ÎN CARNE VIE, LA BARCELONA! JUCĂTORI, DAȚI AFARĂ PE CAPETE, DUPĂ DEZASTRUL DIN CHAMPIONS LEAGUE

Lyon - Marseille se rejoacă fără spectatori

Organismul disciplinar al LFP a decis, totodată, ca partida să se rejoace pe stadionul Groupama din Lyon, fără spectatori în tribune.
"Este inadmisibil. Este intolerabil ca actorii jocului să poată fi atacaţi în acest fel", afirmase după incidentul respectiv Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al Sporturilor, după ce mai multe incidente de acest fel au avut loc pe stadioanele din Ligue 1 de la debutul sezonului.
"Liga (franceză de fotbal) va trebui, cu siguranţă, să-şi clarifice regulamentul, pentru ca un astfel de act de agresiune asupra unui jucător să ducă la oprirea automată a meciului", a adăugat Mărăcineanu.
Guvernul francez a anunţat că va analiza măsurile necesare pentru combaterea violenţei pe stadioane cu responsabilii fotbalului francez, primele rezultate ale acestor discuţii fiind aşteptate în zilele următoare.
Sursa: Agerpres
Liga
Barcelona, acord total cu Adama Traore! Cât vor plăti catalanii pentru vitezistul de la Wolves
ACUM O ZI
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
IERI LA 12:37