Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Ursea, dat afară de la Nice, după victoria uriașă cu Lyon din ultima etapă: "Mulțumim, Adri"

Irina Aldea

Publicat 24/05/2021 la 07:21 GMT+3

Nice a anunțat aseară, la puțin timp după finalul sezonului în Ligue 1, despărțirea de antrenorul român Adrian Ursea.

Adrian Ursea

Credit imagine: Twitter

Conducerea lui Nice a emis aseară un comunicat prin care anunța despărțirea de antrenorul român, Adrian Ursea. Tehnicianul în vârstă de 53 de ani avea contract până la finalul acestui sezon, iar anunțul despărțirii a venit imediat după ultimul meci al sezonului 2020/2021. În mod surprinzător, anunțul a venit după victoria uriașă cu Olympique Lyon, scor 3-2.
"Întreg clubul vrea să-i mulțumească lui Adrian Ursea pentru modul în care a condus echipa. Pe lângă rezultatele echipei, obiectivul lui Ursea a fost acela de a le acorda mai multă încredere jucătorilor tineri, pentru ca aceștia să progreseze. Adrian Ursea și stafful său au dat dovadă de profesionalism și calități umane remarcabile, astfel că întreg grupul a mers înainte. Antrenorul a îndeplinit toate obiectivele impuse de conducere. Cu toții îi urăm mult succes pentru restul carierei. Mulțumim, Adri", anunță Nice.

Adrian Ursea, dat afară de la Nice după ultimul meci al sezonului

În ultimul meci pe banca lui Nice pentru Adrian Ursea, trupa de pe Coasta de Azur a învins-o, în deplasare, cu 3-2, pe Olympique Lyon. În urma acestui succes, AS Monaco a prins ultimul loc care asigură prezența în preliminariile Champions League, iar Lyon a terminat pe locul 4 și va evolua în Europa League.Nice termină sezonul pe locul 8, cu 52 de puncte.
În vârstă de 53 de ani, Adrian Ursea a fost numit în funcția de antrenor pe 5 decembrie 2020 la OGC Nice, cu mandat până la finalul sezonului, în locul lui Patrick Vieira. Fostul jucător al echipei FC Petrolul a reuşit să o menţină pe Nice departe de locurile care duc în Ligue 2 şi a terminat campionatul pe poziţia a noua, cu 52 de puncte.În ultima etapă din Ligue 1 s-a decis și soarta titlului, cucerit de Lille în dauna lui PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo