Conducerea lui Nice a emis aseară un comunicat prin care anunța despărțirea de antrenorul român, Adrian Ursea. Tehnicianul în vârstă de 53 de ani avea contract până la finalul acestui sezon, iar anunțul despărțirii a venit imediat după ultimul meci al sezonului 2020/2021. În mod surprinzător, anunțul a venit după victoria uriașă cu Olympique Lyon, scor 3-2.
"Întreg clubul vrea să-i mulțumească lui Adrian Ursea pentru modul în care a condus echipa. Pe lângă rezultatele echipei, obiectivul lui Ursea a fost acela de a le acorda mai multă încredere jucătorilor tineri, pentru ca aceștia să progreseze. Adrian Ursea și stafful său au dat dovadă de profesionalism și calități umane remarcabile, astfel că întreg grupul a mers înainte. Antrenorul a îndeplinit toate obiectivele impuse de conducere. Cu toții îi urăm mult succes pentru restul carierei. Mulțumim, Adri", anunță Nice.
Fotbal
FRF are o nouă variantă pentru banca echipei naționale! Ce antrenor au pus pe listă
30/11/2021 LA 18:53

Adrian Ursea, dat afară de la Nice după ultimul meci al sezonului

În ultimul meci pe banca lui Nice pentru Adrian Ursea, trupa de pe Coasta de Azur a învins-o, în deplasare, cu 3-2, pe Olympique Lyon. În urma acestui succes, AS Monaco a prins ultimul loc care asigură prezența în preliminariile Champions League, iar Lyon a terminat pe locul 4 și va evolua în Europa League.Nice termină sezonul pe locul 8, cu 52 de puncte.
În vârstă de 53 de ani, Adrian Ursea a fost numit în funcția de antrenor pe 5 decembrie 2020 la OGC Nice, cu mandat până la finalul sezonului, în locul lui Patrick Vieira. Fostul jucător al echipei FC Petrolul a reuşit să o menţină pe Nice departe de locurile care duc în Ligue 2 şi a terminat campionatul pe poziţia a noua, cu 52 de puncte.În ultima etapă din Ligue 1 s-a decis și soarta titlului, cucerit de Lille în dauna lui PSG.
Ligue 1
Ce scrie L'Equipe după ce Adrian Ursea și Nice au făcut instrucție cu Olympique Marseille în Ligue 1
21/03/2021 LA 07:27
Ligue 1
Messi și Mbappe au adus victoria PSG-ului în meciul cu Nice! Rareș Ilie nu s-a aflat în lot
01/10/2022 LA 20:55