Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

BREAKING NEWS | Bild informează că PSG l-a demis pe Thomas Tuchel!

Nicu Savin

Actualizat 24/12/2020 la 12:47 GMT+2

Potrivit jurnaliștilor germani de la Bild, Thomas Tuchel nu mai este antrenorul celor de la PSG!

Thomas Tuchel - Paris Saint-Germain

Credit imagine: Getty Images

PSG a câștigat aseară ultimul meci din 2020 (4-0 cu Strasbourg), dar acest lucru nu i-a salvat până la urmă pielea lui Thomas Tuchel. Managerul de 47 de ani a fost demis de la vicecampioana Europei, potrivit informațiilor din presa germană.
În ultima vreme, presa internațională a speculat că Tuchel are zilele numărate la Paris, asta după ce jocul echipei din prima parte a sezonului a scârțâit serios. PSG are deja 4 înfrângeri în campionat, mai multe decât în toată stagiunea trecută, și este pe locul 3, la un punct în spatele lui Lyon și Lille, formații aflate la egalitate de puncte în fruntea clasamentului.

Thomas Tuchel a fost demis de la PSG

Nici în Champions League lucrurile nu au fost tocmai roz, iar parizienii au avut emoții pentru a ajunge în primăvară. PSG a pierdut acasă cu Manchester United și în deplasare cu Leipzig, astfel că pe finalul fazei grupelor nu au mai avut voie să facă pași greșiți. În cele din urmă, Neymar, Mbappe & Co au scos-o la capăt și s-au calificat în optimi, dar jocul prestat și perspectivele unui duel cu Barcelona în februarie, i-au determinat pe oficialii de pe Parc de Princes să renunțe la Tuchel.
Germanul a ajuns în vara lui 2018 la Paris și pe plan intern a câștigat 2 titluri, o Cupă a Franței, o Cupă a Ligii și 2 Supercupe. În sezonul trecut, Tuchel a dus echipa până în finala Champions League, dar se pare că acest lucru nu a fost suficient pentru conducătorii clubului. Contractul lui Tuchel expira în vara anului viitor și devenise tot mai clar că înțelegerea nu se va prelungi, dar oficialii parizienilor nu au mai așteptat nici măcar acel moment și au decis schimbarea la nivelul băncii tehnice.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo