Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum ar putea arăta PSG cu Messi în echipă! Pochettino ar fi cel mai fericit antrenor din lume

Nicu Savin

Publicat 07/08/2021 la 08:15 GMT+3

PSG este oricum una dintre cele mai valoroase echipe din lume, dar posibila ajungere a lui Messi pe Parc de Princes ar transforma echipa lui Pochettino într-un adevărat dream-team, care cu greu va putea fi oprită în noul sezon.

Neymar (PSG) et Messi (FC Barcelone)

Credit imagine: Eurosport

Anunțul despărțirii lui Messi de Barcelona areaprins speranțele celor de la PSG că îl vor putea avea în echipă pe omul care a marcat istoria fotbalului în ultimul deceniu și jumătate.
Presa din Hexagon scrie că oficialii parizienilor au demarat deja negocierile cu reprezentanții argentinianului, iar acesta pare tentat să accepte oferta de la PSG. Dacă mutarea se va realiza, echipa lui Pochettino ar deveni una cu adevărat stelară, mai ales dacă Mbappe va rămâne la Paris și în sezonul viitor.
Messi ar urma să joace pe Parc de Princes alături de bunul său prieten Neymar, dar și să facă echipă cu unul dintre cei mai mari rivali ai săi din perioada petrecută la Barcelona, Sergio Ramos.

Messi ar completa dream-team-ul celor de la PSG

PSG a realizat deja 4 transferuri de răsunet în această perioadă de mercato. Donnarumma, Wijnaldum și Sergio Ramos au ajuns liberi de contract pe Parc de Princes, după despărțirile de Milan, Liverpool și Real Madrid, iar pentru Hakimi parizienii le-au plătit 60 de milioane de € celor de la Inter.
În mod normal, cei 4 nou veniți vor fi titulari de drept în echipa lui Pochettino, la fel cum se va întâmpla și cu Messi. Astfel, echipa pariziană ar arăta înfiorător pentru adversari, fiind aproape imposibil ca aceasta să fie oprită pe plan intern în noul sezon. De asemenea, câștigarea Champions League ar deveni mai probabilă ca niciodată, în ciuda concurențeie acerbe din partea formațiilor din Premier League, Bayern Munchen sau a celor 3 forțe din La Liga.
PSG
Echipa probabilă a lui PSG în nou sezon
Salariile "titularilor" de la PSG din noul sezon
PSG are un fon salarial anual de peste 200 de milioane de €, dar o mare parte dintre acești bani mergă către jucătorii cei mai reprezentativi. Venirea lui Messi ar crește considerabil acest fond de salarii, fiind greu de crezut că argentinianul nu ar avea cel puțin același salariu cu Neymar, care este cel mai bine plătit jucător al parizienilor în acest moment. Un calcul rapid ne arată că primul 11 ideal al celor de la PSG i-ar costa pe șefii clubului peste 180 de milioane de € anual numai pentru salarii.
  • Donnarumma - 12 milioane de €
  • Marquinhos - 15 milioane de €
  • Sergio Ramos - 12 milioane de €
  • Kimpembe - 10 milioane de €
  • Verratti - 15 milioane de €
  • Wijnaldum - 10 milioane de €
  • Hakimi - 10 milioane de €
  • Bernat - 5 milioane de €
  • Neymar - 36 de milioane de €
  • Mbappe - 24 de milioane de €
  • Messi - 36 de milioane de € (?)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo