Mai multe surse din presa internațională, printre care L'Équipe și Telefoot, susțin că negocerile dintre Lionel Messi și PSG sunt deja avansate iar argentinianul a luat decizia deja de a juca în capitala Franței.
De altfel, Pep Guardiola a declarat la conferința de presă de astăzi că Manchester City nu mai este interesată de aducerea lui Mesi pentru că englezii au adus deja un nr. 10, pe Jack Grealish, fiind convinși că argentinianul va rămâne la Barcelona.
”Am cheltuit pentru transferul lui Jack Grealish. El va purta tricoul cu numărul 10 pentru că suntem convinși în privința lui și am crezut că Leo va rămâne la Barcelona. În acest moment, Messi nu este în planurile noastre!", a spus Pep Guardiola, conform reporterului BBC Simone Stone.
Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după retrogradarea în Liga C! Cum ar putea arăta România în preliminariile EURO 2024
ACUM 13 MINUTE
Conform jurnaliștilor francezi, Messi a ales PSG și a ajuns deja la un acord cu parizienii.
PSG i-a oferit un contract pe doi ani care include o opțiune de prelungire pentru încă un an. Parizienii vor încerca să finalizeze negocierile ăn acest weekend iar mâine Jorge Messi se va întâlni cu conducerea francezilor.

Messi, tot mai aproape de PSG

Messi este tot mai aproape de PSG. Conform ultimelor zvonuri din presă, Neymar s-a oferit să-I lase tricoul cu numărul 10 lui Leo Messi, însă argentinianul a refuzat.
Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a confirmat că există interes pentru aducerea lui Leo Messi pe "Parc des Princes".
Liga Națiunilor UEFA
Maguire, un nou meci catastrofal: "Aproape că ne e milă de el!". Mesajul de susținere al lui Shaw
ACUM 19 MINUTE
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM O ORĂ