Mai multe surse din presa internațională, printre care L'Équipe și Telefoot, susțin că negocerile dintre Lionel Messi și PSG sunt deja avansate iar argentinianul a luat decizia deja de a juca în capitala Franței.
De altfel, Pep Guardiola a declarat la conferința de presă de astăzi că Manchester City nu mai este interesată de aducerea lui Mesi pentru că englezii au adus deja un nr. 10, pe Jack Grealish, fiind convinși că argentinianul va rămâne la Barcelona.
”Am cheltuit pentru transferul lui Jack Grealish. El va purta tricoul cu numărul 10 pentru că suntem convinși în privința lui și am crezut că Leo va rămâne la Barcelona. În acest moment, Messi nu este în planurile noastre!", a spus Pep Guardiola, conform reporterului BBC Simone Stone.
Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM 15 MINUTE
Conform jurnaliștilor francezi, Messi a ales PSG și a ajuns deja la un acord cu parizienii.
PSG i-a oferit un contract pe doi ani care include o opțiune de prelungire pentru încă un an. Parizienii vor încerca să finalizeze negocierile ăn acest weekend iar mâine Jorge Messi se va întâlni cu conducerea francezilor.

Messi, tot mai aproape de PSG

Messi este tot mai aproape de PSG. Conform ultimelor zvonuri din presă, Neymar s-a oferit să-I lase tricoul cu numărul 10 lui Leo Messi, însă argentinianul a refuzat.
Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a confirmat că există interes pentru aducerea lui Leo Messi pe "Parc des Princes".
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 8 ORE