Vestea despărțirii dintre Barcelona și superstarul Leo Messi a picat ca un șoc pentru toți fanii fotbalului de pretutindeni. Indiferent de culorile pe care le iubești. Legendarul Messi a părăsit gruparea de pe Camp Nou după mai bine de 20 de ani și a lăsat în urmă o listă lungă de recorduri, care va fi greu de egalat.
Acum, întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor fotbalului este care va fi viitoarea destinație a superstarului argentinian.

Leo Messi la PSG!

Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi i-a speriat pe brazilieni cu forma de la Cupa Mondială! Avertismentul lui Dani Alves
ACUM 15 ORE
În acest moment, presa internațională scrie tot mai mult despre faptul că Leo Messi și-a ales deja viitorul club: PSG. Anunțul oficial ar putea apărea chiar în acest weekend. Jurnalistul Reshad Rahman a publicat inclusiv o informație conform căreia Neymar i-a oferit lui Messi tricoul cu numărul 10, pe care el îl poartă în acest moment. Doar că, Leo a refuzat gestul brazilianului.
Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a confirmat că există interes pentru aducerea lui Leo Messi pe "Parc des Princes".

Pep Guardiola nu îl vrea pe Leo Messi

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, a declarat că în acest moment Leo Messi nu intră în planurile de viitor ale clubului englez.
"Am cheltuit pentru transferul lui Jack Grealish. El va purta tricoul cu numărul 10 pentru că suntem convinși în privința lui și am crezut că Leo va rămâne la Barcelona. În acest moment, Messi nu este în planurile noastre!", a spus Pep Guardiola, conform reporterului BBC Simone Stone.
Chiar dacă Messi nu prezintă interes pentru Man City acum, cetățenii își doresc în continuare să-l aducă pe Harry Kane. Guardiola a vorbit și despre situația atacantului englez.
Cupa Mondială FIFA
Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi! Echipele care l-au impresionat
IERI LA 19:49
Cupa Mondială FIFA
FIFA face schimbări în formatul Cupei Mondiale din 2026! Anunțul lui Arsene Wenger
IERI LA 15:14