Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce ofertă i-a făcut Neymar lui Messi pentru a-l aduce la Paris! Răspunsul argentinianului

Razvan Circeag

Actualizat 06/08/2021 la 22:13 GMT+3

Messi este tot mai aproape de PSG. Conform ultimelor zvonuri din presă, Neymar s-a oferit să-I lase tricoul cu numărul 10 lui Leo Messi, însă argentinianul a refuzat.

Bildeten mit Suarez eins das Offensiv-Trio in Barcelona: Neymar und Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Vestea despărțirii dintre Barcelona și superstarul Leo Messi a picat ca un șoc pentru toți fanii fotbalului de pretutindeni. Indiferent de culorile pe care le iubești. Legendarul Messi a părăsit gruparea de pe Camp Nou după mai bine de 20 de ani și a lăsat în urmă o listă lungă de recorduri, care va fi greu de egalat.
Acum, întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor fotbalului este care va fi viitoarea destinație a superstarului argentinian.

Leo Messi la PSG!

În acest moment, presa internațională scrie tot mai mult despre faptul că Leo Messi și-a ales deja viitorul club: PSG. Anunțul oficial ar putea apărea chiar în acest weekend. Jurnalistul Reshad Rahman a publicat inclusiv o informație conform căreia Neymar i-a oferit lui Messi tricoul cu numărul 10, pe care el îl poartă în acest moment. Doar că, Leo a refuzat gestul brazilianului.
Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a confirmat că există interes pentru aducerea lui Leo Messi pe "Parc des Princes".

Pep Guardiola nu îl vrea pe Leo Messi

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, a declarat că în acest moment Leo Messi nu intră în planurile de viitor ale clubului englez.
"Am cheltuit pentru transferul lui Jack Grealish. El va purta tricoul cu numărul 10 pentru că suntem convinși în privința lui și am crezut că Leo va rămâne la Barcelona. În acest moment, Messi nu este în planurile noastre!", a spus Pep Guardiola, conform reporterului BBC Simone Stone.
Chiar dacă Messi nu prezintă interes pentru Man City acum, cetățenii își doresc în continuare să-l aducă pe Harry Kane. Guardiola a vorbit și despre situația atacantului englez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo