După ce Barcelona a confirmat oficial despărțirea de Leo Messi, întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor fotbalului este care va fi viitoarea destinație a starului argentinian. În presă, cluburile favorite să obțină semnătura lui Messi erau Manchester City și PSG.
Doar că în acest moment, se pare că PSG a rămas marea favorită să-l semneze. Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a confirmat că există interes pentru aducerea lui Leo Messi pe "Parc des Princes".
În timp ce Guardiola, fostul antrenor al argentinianului, a oferit o cu totul altă declarație.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 7 ORE
"Am cheltuit pentru transferul lui Jack Grealish. El va purta tricoul cu numărul 10 pentru că suntem convinși în privința lui și am crezut că Leo va rămâne la Barcelona. În acest moment, Messi nu este în planurile noastre!", a spus Pep Guardiola, conform reporterului BBC Simone Stone.

Pep Guardiola îl vrea pe Harry Kane

Chiar dacă Messi nu prezintă interes pentru Man City acum, cetățenii își doresc în continuare să-l aducă pe Harry Kane. Guardiola a vorbit și despre situația atacantului englez.
"Kane e jucătorul lui Tottenham. Dacă Tottenham nu vrea să negocieze, lucrurile sunt încheiate. Dacă sunt dispuși, atunci multe cluburi vor vrea să obțină semnătura lui. Noi suntem printre ele. Suntem foarte interesați de el!", a spus Pep, potrivit aceleiași surse citate.
Deoarece Tottenham nu vrea să îl lase să plece pe Kane la Manchester City, fotbalistul a decis să nu se mai prezinte la antrenamente. Kane este în continuare absent, iar conform celor de la Eurosport UK, Tottenham este foarte aproape de a-l amenda.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16