Englezul de 28 de ani era așteptat să revină în Londra pentru a-și face testele anti-COVID după pauza luată după Euro 2020, însă Kane nu s-a prezentat.
Conform celor de la Eurosport UK, Tottenham este foarte aproape de a-l amenda pe Kane.
Kane este în continuare absent de la antrenamente și nu se află în Anglia. El era anterior în Bahamas dar acum se pare că a călătorit în Florida, în loc să se îndrepte spre Londra.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Deși intenția sa este de a ajunge la baza de antrenamente a lui Spurs în acest weekend, el va trebui să se testeze pentru COVID și va rata încă cinci zile de antrenamente, dacă testul va fi negativ.

Harry Kane, hotărât să plece de la Tottenham

Conform The Athletic, Harry Kane nu are de gând să se mai antreneze sau să mai joace pentru Tottenham vreodată.
Potrivit lui Charlie Eccleshare de la The Athletic, Harry Kane a vorbit cu un jucător de la Manchester City și i-a spus că își dorește să evolueze la echipa lui Pep Guardiola. Mai mulți oameni de la City sunt la curent cu toate aceste informații și știau încă din weekend că atacantul englez nu are de gând să se prezinte la antrenamentele lui Spurs.
Interesul celor de la Manchester City pentru Harry Kane nu este o noutate, transfer despre care s-a scris intens în ultima perioadă. Potrivit celor de la Sky Sports, City a făcut o ofertă oficială în valoare de 116 milioane de euro, dar Daniel Levy, președintele celor de la Tottenham, face tot posibilul să îl păstreze pe cel mai bun marcator al sezonului trecut din Premier League.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52