Atacantul în vârstă de 28 de ani nu s-a prezentat ieri la antrenamentul lui Spurs, iar astăzi a apărut în presă informația că Harry Kane este decis să se despartă de echipa la care a jucat în ultimii 16 ani. Conform The Athletic, Harry Kane nu are de gând să se mai antreneze sau să mai joace pentru Tottenham vreodată.
Potrivit lui Charlie Eccleshare de la The Athletic, Harry Kane a vorbit cu un jucător de la Manchester City și i-a spus că își dorește să evolueze la echipa lui Pep Guardiola. Mai mulți oameni de la City sunt la curent cu toate aceste informații și știau încă din weekend că atacantul englez nu are de gând să se prezinte la antrenamentele lui Spurs.

Harry Kane spune că a avut o înțelegere cu clubul încă de vara trecută

Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Interesul celor de la Manchester City pentru Harry Kane nu este o noutate, transfer despre care s-a scris intens în ultima perioadă. Potrivit celor de la Sky Sports, City a făcut o ofertă oficială în valoare de 116 milioane de euro, dar Daniel Levy, președintele celor de la Tottenham, face tot posibilul să îl păstreze pe cel mai bun marcator al sezonului trecut din Premier League. Cu atât mai mult, Tottenham exclude din start orice ofertă venită din partea unei echipe din Premier League.
De asemenea, Harry Kane este deranjat și de faptul că a făcut o înțelegere cu conducerea lui Tottenham vara trecută, înțelegere care nu mai este respectată acum de club. Anul trecut, cele două părți s-au înțeles în legătură cu plecarea atacantului englez, care ar fi trebuit să aibă loc în această vară. Cu toate acestea, Daniel Levy neagă că ar fi existat o astfel de înțelegere, iar conducerea lui Tottenham este hotărâtă să îl amendeze pe Harry Kane pentru că nu s-a prezentat la antrenament.
Sezonul 2021/2022 din Premier League va începe în luna august iar întreaga stagiune va fi transmisă în direct pe Eurosport.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47