Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme pentru Tottenham! Harry Kane a refuzat să se mai prezinte la antrenament

Razvan Circeag

Actualizat 02/08/2021 la 16:13 GMT+3

SkySports scrie că Harry Kane, căpitanul naționalei Angliei, nu s-a prezentat la antrenamentul de luni al lui Tottenham.

Harry Kane / Tottenham Hotspur

Credit imagine: Getty Images

În ultima perioadă s-a scris intens despre un eventual transfer al lui Harry Kane la Manchester City. Conform SkySports, City a făcut o ofertă oficială în valoare de aproximativ 116 milioane de euro pentru a-l aduce pe căpitanul Angliei pe Etihad Stadium. Zvonurile din presa englezească menționează că atacantul s-a declarat nemulțumit că nu a fost lăsat să plece la formația antrenată de Pep Guardiola.
Transferul atacantul a fost interzis de președintele celor de la Spurs, Daniel Levy, care nu vrea să se despartă sub nici o formă de Kane.
Dorința lui Kane de a pleca doar s-a intensificat după încă un sezon fără trofee în nordul Londrei. Iar acum, atacantul nu s-a mai prezentat la antrenament și situația devine tot mai tensionantă.
Informația a fost confirmată și de jurnalistul Fabrizio Romano care menționează că Harry Kane este deranjat și de faptul că a făcut o înțelegere acum un an cu Spurs, că va fi lăsat să plece vara aceasta.

ADAMA TRAORE este dorit la Tottenham

Potrivit Daily Mail, Nuno Espirito Santo dorește să îl aducă la Tottenham pe Adama Traore, jucător pe care l-a antrenat la fosta sa echipă, Wolverhampton.
În vârstă de 25 de ani, Traore mai are încă doi ani de contract cu Wolverhampton, dar acest lucru nu înseamnă că echipa la care a jucat în ultimii ani nu l-ar lăsa să plece. Potrivit presei din Anglia, Wolverhampton știe de interesul cluburilor pentru jucătorul său și speră să primească în schimbul acestuia o sumă care să se apropie de cea primită de la Liverpool pentru portughezul Diogo Jota. Sezonul trecut, Jota a ajuns pe Anfield după ce cormoranii au plătit 45 de milioane de lire sterline. Pe lângă Tottenham, Chelsea, Liverpool sau Leeds și-au arătat interesul pentru fotbalistul spaniol.
Până acum, Tottenham a adus doar doi jucători în această vară. Portarul Pierluigi Gollini a venit ca împrumut de la Atalanta, în timp ce Bryan Gil a sosit de la Sevilla în schimbul a 21 de milioane de lire steline, plus Erik Lamela.
Pe lângă Erik Lamela, de la Tottenham a mai plecat și Toby Anderweireld la formația Al-Duhail din Qatar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo