Harry Kane a informat conducerea lui Tottenham Hotspur că dorește să părăsească echipa din nordul Londrei în această vară iar Manchester City este destinația preferată de englez.
Președintele celor de la Spurs Daniel Levy a declarat luna trecută că ”ceea ce își doresc celelalte cluburi nu este întotdeauna posibil”, el vorbind pe tema fotbaliștilor de la Tottenham care ar putea primi oferte de la alte cluburi.
Însă conform The Sun, Levy a căzut de acord în cele din urmă să îl lase pe Kane să meargă la Manchester City iar căpitanul Angliei va câștiga un salariu de 467.000 de euro pe săptămână pe Etihad Stadium.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 15 ORE
Se pare că Levy l-ar fi sunat pe Kane și pe fratele său (care este și agentul său) Charlie pentru a-i anunța că s-a răzgândit după ce inițial le transmisese că îi va permite lui Kane să plece doar în alt campionat.
Încă nu se știe pe ce perioadă va semna cu City, însă cel mai probabil contractul va fi unul pe patru sau cinci sezoane.

Tottenham va trebui să reconstruiască echipa fără Harry Kane

Noul director sportiv de la Spurs, Fabio Paratici, voia să reconstruiască echipa în jurul lui Kane însă acum se pare că el va trebui să își regândească strategia.
Dorința lui Kane de a pleca doar s-a intensificat după încă un sezon fără trofee în nordul Londrei. Spurs a fost învinsă în finala Cupei Ligii cu 1-0 de Manchester City.
Dacă City va plăti 187 de milioane de euro pe Kane așa cum se speculează, atunci asta ar doborî recordul pentru cel mai scump transfer din istoria Premier League. Paul Pogba a venit la Manchester United de la Juventus pentru 104 milioane de euro.
The transfer would also be a Tottenham record, with the reported figure for Kane way above the £86m they recouped for Gareth Bale when the Wales star joined Real Madrid in 2013.
Premier League
Van Dijk și Salah nu joacă împotriva lui Southampton. Ultimele vești despre starea celor doi
ACUM 17 ORE
Premier League
E gata! Transferul lui Marquinhos la Arsenal a fost făcut, urmează Gabriel Jesus
ACUM 19 ORE