Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane a rupt tăcerea: a vorbit pentru prima oară despre transferul de la Spurs. Anunţul făcut

Cristian Mihală

Publicat 20/05/2021 la 14:52 GMT+3

Harry Kane a vorbit pentru prima oară despre dorinţa de a pleca de la Tottenham. În ultimele săptămâni, în presa engleză s-a vorbit enorm despre faptul că golgheterul lui Spurs vrea să se transfere la o echipă unde să câştige trofee.

Tottenham Hotspur striker Harry Kane

Credit imagine: Getty Images

De două ori golgheter în cel mai puternic campionat din lume, Harry Kane s-a săturat să evolueze la o formaţie care dezamăgeşte tot mai mult. Spurs nu va prinde foarte probabil nici măcar un loc de Europa League, iar vârful ajuns la 27 de ani simte că îşi iroseşte cariera, chiar dacă inima lui e alături de gruparea londoneză.
Într-un dialog purtat cu Gary Neville în cadrul podcastului SkyBet's The Overlap, Kane a recunoscut voalat că vrea să plece și speră să înțeleagă înțelegere la Daniel Levy.
"Poate că va dori să mă vândă (n.r. Daniel Levy). Poate se gândeşte: "Dacă pot să iau 100 de milioane de lire pe el, de ce nu?". Nu ştiu ce planuri are, dar nu voi mai costa la fel peste 2 sau 3 ani", și-a început atacantul englez speechul, pentru ca apoi să accentueze că își dorește o schimbare: "Eu spun că suntem într-o relaţie bună. Am dat totul pentru club de când am ajuns. Sunt de 16 ani aici, aşa că sunt de părere că merit să am o discuţie faţă în faţă cu cei din conducere, în care să punem la punct anumite lucruri. Nu vreau să ajung la final de carieră şi să privesc în urmă cu regret. Am mai spus-o în trecut, nu am promis niciodată că voi rămâne la Spurs până la finalul carierei. Mai am 7-8 ani de carieră, nu grăbesc nimic, nu sunt disperat să iau o decizie rapid. Cred că pot să mai cresc, sunt de părere că pot avea cifre mai bune decât în prezent".

Kane, convins că poate ajunge la nivelul lui Messi şi Ronaldo

O echipă mare l-ar valorifica altfel pe Kane, astfel că vârful englez e convins că ar putea să aibă un randament comparabil cu Messi şi Ronaldo în anii de glorie. În plus, la un astfel de club ar putea să aibă acces şi la trofee, altele decât cele individuale obţinute la Spurs.
"Nu îmi e frică să îmi setez obiective înalte, nu mă tem să spun că vreau să ajung la nivelul lui Ronaldo şi Messi. Acesta e visul meu, să câştig trofee şi să marchez 60, 70 de goluri pe sezon. Îmi pun mereu ţeluri îndrăzneţe", a mai spus Kane.
Kane va rămâne cel mai probabil în Premier League, cel mai puternic campionat din lume, chiar dacă va părăsi Tottenham în această vară. City, United şi Chelsea şi-au manifestat deja interesul pentru a-l achiziţiona.
De notat că ieri, după înfrângerea cu 1-2 în faţa lui Villa, pe teren propriu, Harry a făcut un tur al stadionului, în ceea ce a fost interpretat de presa britanică drept un semn de rămas bun faţă de suporterii pe care îi preţuieşte atât de mult.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo