Vârful de 27 de ani a mai sugerat în trecut că ar putea pleca de la Tottenham în această vară dacă situația la club nu se va îmbunătăți până la sfârșitul sezonului. Spurs a pierdut orice șansă de calificare în sezonul viitor de UEFA Champions League, iar Kane a depus - potrivit Sky Sports - o cerere oficială de transfer; englezul i-a cerut lui Daniel Levy să ia în considerare ofertele primite și să îl lase să plece pentru suma potrivită.
Manchester United ia în considerare să facă o ofertă de 90 de milioane de euro pentru vârf, însă Tottenham consideră că atacantul lor valorează aproape dublu. Cu toate acestea, având în vedere criza financiară creată de pandemia de coronavirus, este greu de crezut că vreun club ar putea achita această sumă. Pe fir au intrat și Manchester City - care caută înlocuitor pentru Aguero -, dar și Chelsea. Abramovich a înțeles că Haaland nu poate fi adus, astfel că Tuchel s-a reorientat către alți doi fotbaliști: Lukaku și Kane.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 13 ORE

Harry Kane și-a pierdut răbdarea cu Tottenham

Anterior și cei de la The Ahtletic au scris că Harry Kane este, în mare parte, hotărât să plece de la Tottenham în această vară.
Lui Kane îi este clar că obiectivele sale sunt mai departe de el acum față de iunie 2018, atunci când a semnat prelungirea contractului. Pentru prima oară, Kane își imaginează un viitor fără Tottenham în viața sa. Situația este una dificilă pentru că mai are trei ani de contract cu Tottenham, iar președintele Daniel Levy este cunoscut pentru tacticile sale dure de negociere când vine vorba de a-și vinde jucătorii vedetă.
Totuși, dorința golgheterului ar trebui să primeze, dacă va veni o ofertă acceptabilă, astfel că sunt șanse mari ca o mutare să se realizeze după Euro.
165 de goluri a marcat Kane pentru Spurs, în 240 de partide. El a fost în două rânduri golgheterul Premier League (2015-2016 și 2016-2017). Și în acest sezon se luptă pentru titlul de golgheter, fiind la egalitate cu Salah, în vârful clasamentului marcatorilor, cu două etape rămase de disputat.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 20 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 20 ORE