PSG a reușit cea mai impresionantă campanie de achiziții din istorie, reușind să îi aducă pe Messi, Wijnaldum, Hakimi, Donnarumma și Sergio Ramos. Acesta din urmă a semnat pe doi ani, deși urmează să împlinească în primăvară 36 de ani.
Sosirea fostului căpitan de pe Bernabeu în capitala Franței i-a produs o tristețe profundă lui Thiago Silva, actualul fundaș central al lui Chelsea. Brazilianul a sosit pe Stamford Bridge anul trecut, dar doar după ce negocierile cu PSG privind un nou contract au eșuat. Căpitan pe Parc des Princes, sud-americanul nu și-a prelungit contractul cu formația pentru care a scris istorie, oficialii transmițându-i că este prea în vârstă pentru proiectul dorit de conducere. Ca atare, odată cu venirea fundașului iberic în capitala Franței, Thiago Silva s-a simțit trădat și a simțit că nu a avut nicio contribuție importantă la ceea ce înseamnă PSG în epoca modernă.
"Nu am nimic cu Sergio Ramos, dar în momentul în care PSG i-a oferit un contract pe doi ani, el avea aceeași vârstă ca mine, anul trecut. Așa că m-am simțit extrem de trist. Nu am vorbit cu nimeni niciodată despre asta, pentru că am fost foarte supărat, am simțit că nu însemn nimic, că nu am reprezentat nimic pentru club. Cred că meritam să fiu tratat altfel. Nu am stat 8 zile sau 8 luni pe Parc des Princes, e vorba de 8 ani. 8 ani cu o mulțime de victorii, cu multe trofee, cu eforturi enorme de a o ajuta pe PSG să devină o forță în Europa, să devină clubul care e acum", a dezvăluit Thiago Silva, potrivit ESPN Brazil.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 14 ORE

Thiago Silva rămâne cu sufletul lângă PSG

Întrebat dacă acest transfer i-a schimbat sentimentele pentru PSG, Thiago Silva a menționat că nu se pune problema. E dezamăgit doar de oficialii clubului, dar va rămâne mereu suporterul formației a cărei căpitan a fost.
"Vreau ca PSG să câștige, normal, clubul merită acest lucru. Dar, în lumina transferului lui Ramos și a ceea ce s-a întâmplat cu mine, am fost foarte trist, simt că lucrurile ar fi putut sta altfel", a mai spus Thiago Silva.
Fundașul brazilian, care a pus umărul serios pe Stamford Bridge la cucerirea Champions League, și-a prelungit în această vară contractul cu Chelsea pentru încă un an.
Pe Parc des Princes, Thiago Silva a evoluat între 2012 și 2020, cucerind 23 de trofee. Printre acestea, 7 titluri în Ligue 1.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19