Sergio Ramos este în mod oficial jucătorul lui PSG. Fundașul spaniol de 34 de ani a semnat o înțelegere valabilă pe 2 ani cu echipa din capitala Franței.
Sergio Ramos a ajuns la PSG din postura de jucător liber de contarct, după ce s-a despărțit recent de Real Madrid, club la care a făcut istorie în ultimii 15 ani.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
IERI LA 12:33

Sergio Ramos, a 2-a mutare de marcă a celor de la PSG

Așadar, PSG continuă campania de achiziții impresionantă. Francezii au nanunțat deja sosirea lui Achraf Hakimi, transferat de la Inter pentru 60 de milioane de €.
În plus, parizienii au bătut deja palma și cu Gianluigi Donnarumma, care probabil va semna contractul după finala Campionatului European, unde s-a calificat alături de naționala Italiei.
În afară de aceste 3 achiziții de marcă, parizienii încearcă să-l convingă și pe Kylian Mbappe să-și prelungească contractul. Dacă oficialii de pe Parc de Princes își vor duce la capăt planul, Pochettino va avea la dispoziție o echipă care cu greu va mai putea fi învinsă, cel puțin în Franța. Evident, marele obiectiv al parizienilor este Champions League și nu e exclus ca PSG să mai transfere și alți jucători de clasă mondială în speranța că va putea atinge gloria europeană încă din sezonul viitor.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Fotbal
Nicolae Stanciu îl vede pe un român peste Messi: "Clar pe primul loc!"
30/12/2021 LA 15:55