Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că Hakimi este în drum spre Paris, unde va face vizita medicală și apoi va semna cu PSG până în 2026. Inter va primi în schimbul fundașului marocan 60 de milioane de euro, plus alte 10 milioane de euro pentru diferite bonusuri.
Conform cunoscutului jurnalist, în această săptămână se va concretiza și transferul lui Sergio Ramos, odată cu mutarea lui Hakimi urmând a fi anunțat și Donnarumma ca jucător al lui PSG.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 10 ORE

Inter i-a găsit înlocuitor lui Hakimi

Un fundaș dreapta extrem de ofensiv, care a impresionat la Euro 2020, este alegerea lui Inter pentru a-l înlocui pe Hakimi. Este vorba despre Denzel Dumfries, jucătorul de 25 de ani al Olandei. Mutarea are șanse mari de reușită, în contextul în care PSV i-a promis fotbalistului, înainte de sezonul 2020/21, că îl va lăsa să plece pentru o sumă decentă. Este vorba de 20 de milioane de euro, un efort financiar deloc mic judecând după cât de bine a arătat Dumfries la Euro.
Potrivit calciomercato.com, părțile s-au înțeles deja, în acest moment reprezentanții campioanei Italiei fiind în discuții cu agenții fotbalistului în privința salariului. Dumfries nu se grăbește însă să ia o decizie, știind că pe numele lui sunt și alte oferte extrem de tentante.
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51