Joi seară, FC Barcelona a făcut marele anunț în legătură cu viitorul lui Messi. În ciuda faptului că toată lumea se aștepta ca Messi să continue pe Camp Nou, clubul catalan a anunțat că se va despărți de cel mai important jucător din istoria sa. Conform presei din toată lumea, argentinianul a ajuns deja la un acord cu șefii lui PSG, fiind așteptat în Franța în următoarele zile pentru a semna un contract valabil două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.
Portarul italian Gianluigi Donnarumma, desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2020, unde a cucerit trofeul alături de selecţionata ţării sale şi care a semnat luna trecută un contract valabil până în 2026 cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, a afirmat, legat de probabila venire lui Lionel Messi la gruparea franceză, că argentinianul "este cel mai puternic din lume", transmite Agerpres.

Donnarumma, entuziasmat să-l aibă pe Messi în echipă la PSG

Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 4 ORE
"Messi este cel mai puternic din lume, iar eu sunt nerăbdător şi bucuros la gândul de a-l avea în echipă", a spus Donnarumma. "Eu trăiesc un moment fericit, sunt foarte bucuros că fac parte din PSG şi sper să am cele mai bune rezultate. M-am întâlnit cu echipa, este un grup de jucători şi mă simt bine cu ei", a adăugat Donnarumma.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Argentinianul Lionel Messi, care şi-a anunţat despărţirea de FC Barcelona în cursul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o duminică pe Camp Nou, este aşteptat din moment în moment în capitala Franţei, unde urmează să semneze un contract cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, conform presei.
Între timp, FC Barcelona i-ar fi făcut o nouă ofertă lui Lionel Messi, în încercarea de a evita plecarea startului argentinian de pe Camp Nou, conform presei catalane. Potrivit postului de televiziune Beteve, CEO-ul clubului "blaugrana", Ferran Reverter, l-a contactat în cursul nopţii de luni spre marţi pe tatăl şi reprezentantul jucătorului, Jorge Messi, pentru a-i face o nouă propunere, cu speranţa că cel mai bun fotbalist din istoria Barcelonei îşi va continua cariera în capitala Cataloniei.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 5 ORE
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 6 ORE