Articol scris de Bianca Dumitru
Mbappe, unul dintre candidații la câștigarea Balonului de Aur în acest an, a dat un interviu pentru revista L'Obs în care a oferit câteva indicii despre viitorul său. Francezul în vârstă de 22 de ani a lăsat să se înțeleagă că nu își va alege următoarea destinație pentru bani, prioritatea sa fiind pasiunea pentru fotbal.
"Întotdeauna m-am lăsat condus de pasiunea pentru fotbal, iar banii nu m-au oprit niciodată din drum. Alegerile mele au fost mereu ghidate de pasiune. Bineînțeles, banii sunt importanți și acest aspect nu ar trebui să fie neglijat. Dar, pentru mine, aspectul financiar nu va fi niciodată un criteriu definitoriu, niciodată, pentru că nu poți avea o carieră în fotbal decât o dată în viață și nu o poți irosi gândindu-te la bani", a declarat atacantul.
Cupa Mondială FIFA
Mbappe a fost la un pas de naționala Camerunului! Motivul pentru care a ajuns să joace pentru Franța
28/11/2022 LA 19:31
Mbappe a vorbit și despre motivele pentru care a refuzat-o pe Real Madrid atunci când avea 14 ani.
"Părinții mei și-au dorit să-mi încep cariera în Franța, să am o educație franceză atât în fotbal, cât și în afara sportului. Dacă m-aș fi dus în Spania, chiar și cu Zidane antrenor, ar fi însemnat o altă țară, o altă cultură", a adăugat starul lui PSG.

Mbappe, aproape de primul Balon de Aur

Kylian Mbappe este unul dintre marii favoriți la adjudecarea Balonului de Aur în acest an. Chiar dacă a pierdut primul loc în clasamentul realizat de jurnaliștii de la Goal în fața lui Kante, câștigător al trofeului Champions League cu Chelsea, Mbappe are șanse mari să câștige râvnitul trofeu, mai ales dacă va reuși să se remarce la turneul final al Campionatului European.
Fotbalistul are șanse mari de a ajunge în această vară pe Santiago Bernabeu. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au notat recent că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, l-ar fi propus pe fotbalist la PSG, francezii urmând a-l lăsa pe Mbappe să plece la Madrid, transfer care ar cântări semnificativ în conturile parizienilor. Astfel, fosta campioană a Franței ar urma să aibă veniturile necesare pentru a-i asigura toate condițiile portughezului.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
26/11/2022 LA 21:33
Cupa Mondială FIFA
Mbappe rescrie istoria cu Franța! Recordurile doborâte de superstarul francez după 2-1 cu Danemarca
26/11/2022 LA 20:33