Oficializarea mutării lui Messi la PSG este doar o chestiune de zile, poate chiar de ore. Argentinianul și-a dat deja acordul pentru un contract pe 2 sezoane cu posibilitatea de prelungire pe încă unul și urmează să aterizeze la Paris pentru a efectua vizita medicală și a-și pune semnătura pe acte.
Unul dintre motivele pentru care Messi a ales PSG a fost prietenia foarte strânsă pe care o are cu Neymar. Presa din Hexagon a scris că brazilianul își dorește atât de mult să joace din nou cu Messi, încât este dispus să-i cedeze argentinianului tricoul cu numărul 10.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 6 ORE

Messi, șanse mari să poarte numărul 30 la PSG

Conform jurnaliștilor de la Marca, Messi a refuzat propunerea lui Neymar și ca atare va purta pe spate un alt număr. La Barcelona, Messi a jucat cu 10 pe spate din 2008, de când a preluat acest tricou de la Ronaldinho. De asemenea, Messi este decarul Argentinei de foarte mulți ani, astfel că va fi cu siguranță ciudat să-l vedem jucând cu alt număr pe tricou.
Sursa citată notează că Messi va avea numărul 30 pe tricou la PSG. Puțină lume își mai amintește că Messi a purtat 30 pe spate la debutul său oficial pentru Barcelona, într-un meci cu Espanyol disputat acum 17 ani, 3 luni și 22 de zile. În Ligue 1, numărul 30 este purtat în general de portarii de rezervă, dar fiind vorba despre un caz special PSG nu va avea probleme să-i dea lui Messi acel tricou.
O altă variantă pentru Messi ar fi să poarte numărul 19, pe care l-a avut de asemenea pe spate în perioada sa de început de la Barcelona. Pe lângă dorința jucătorului în privința numărului de pe tricou, există și interese comerciale, fiind lesne de înțeles că PSG va vinde o mulțime de tricouri cu numele lui Messi, iar un număr cât mai atractiv ar putea crește procentul vânzărilor.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
ACUM 10 ORE
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33