Lionel Messi va juca la PSG în următoarele două sezoane, iar toată lumea din jurul clubului parizian este în culmea fericirii. Entuziasmul din rândul fanilor s-a văzut încă de la aterizarea argentinianului la Paris, dar și din numărul record de tricouri vândute cu numele acestuia în numai câteva zeci de minute.
Evident, sosirea lui Messi pe Parc de Princes este un motiv de bucurie și pentru jucătorii și staff-ul tehnic al celor de la PSG. În această seară, Messi și-a întâlnit noii colegi și noul antrenor, iar fericirea se poate citi pe chipul tuturor.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 10 MINUTE

Messi, entuziasmat de ajungerea la PSG

La numai câteva ore distanță de la conferința de presă pe care a susținut-o pe Parc de Princes, Messi a postat un mesaj pe site-urile de socializare, prin care se poate observa entuziasmul său cu privire la noua provocare din carieră.
"Încep o nouă etapă în viața mea și o fac cu toată motivația și dorința de a continua să învăț în fiecare zi. Vom lucra împreună pentru a ne îndeplini obiectivele", a scris Messi pe contul personal de Instagram.
Postarea argentinianului a devenit virală, strângând peste 9 milioane de aprecieri în mai puțin de o oră.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 4 ORE
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
ACUM 17 ORE