Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi și-a întâlnit noii colegi de la PSG! Mauricio Pochettino, în culmea fericirii

Nicu Savin

Publicat 11/08/2021 la 21:40 GMT+3

Messi a fost prezentat astăzi la PSG, iar argentinianul și-a întâlnit deja o parte dintre viitorii colegi de echipă, dar și staff-ul alături de care va lucra pe Parc de Princes.

Soccer Messi Pochettino

Credit imagine: SNTV

Lionel Messi va juca la PSG în următoarele două sezoane, iar toată lumea din jurul clubului parizian este în culmea fericirii. Entuziasmul din rândul fanilor s-a văzut încă de la aterizarea argentinianului la Paris, dar și din numărul record de tricouri vândute cu numele acestuia în numai câteva zeci de minute.
Evident, sosirea lui Messi pe Parc de Princes este un motiv de bucurie și pentru jucătorii și staff-ul tehnic al celor de la PSG. În această seară, Messi și-a întâlnit noii colegi și noul antrenor, iar fericirea se poate citi pe chipul tuturor.

Messi, entuziasmat de ajungerea la PSG

La numai câteva ore distanță de la conferința de presă pe care a susținut-o pe Parc de Princes, Messi a postat un mesaj pe site-urile de socializare, prin care se poate observa entuziasmul său cu privire la noua provocare din carieră.
"Încep o nouă etapă în viața mea și o fac cu toată motivația și dorința de a continua să învăț în fiecare zi. Vom lucra împreună pentru a ne îndeplini obiectivele", a scris Messi pe contul personal de Instagram.
Postarea argentinianului a devenit virală, strângând peste 9 milioane de aprecieri în mai puțin de o oră.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo