Lionel Messi va juca la PSG în următoarele două sezoane, iar toată lumea din jurul clubului parizian este în culmea fericirii. Entuziasmul din rândul fanilor s-a văzut încă de la aterizarea argentinianului la Paris, dar și din numărul record de tricouri vândute cu numele acestuia în numai câteva zeci de minute.
Evident, sosirea lui Messi pe Parc de Princes este un motiv de bucurie și pentru jucătorii și staff-ul tehnic al celor de la PSG. În această seară, Messi și-a întâlnit noii colegi și noul antrenor, iar fericirea se poate citi pe chipul tuturor.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 16 ORE

Messi, entuziasmat de ajungerea la PSG

La numai câteva ore distanță de la conferința de presă pe care a susținut-o pe Parc de Princes, Messi a postat un mesaj pe site-urile de socializare, prin care se poate observa entuziasmul său cu privire la noua provocare din carieră.
"Încep o nouă etapă în viața mea și o fac cu toată motivația și dorința de a continua să învăț în fiecare zi. Vom lucra împreună pentru a ne îndeplini obiectivele", a scris Messi pe contul personal de Instagram.
Postarea argentinianului a devenit virală, strângând peste 9 milioane de aprecieri în mai puțin de o oră.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17