Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul pentru care Sampaoli, antrenorul lui OM, a explodat în timpul partidei abandonate, cu Nice

Cristian Mihală

Publicat 23/08/2021 la 09:54 GMT+3

Jorge Sampaoli a fost ca un leu în cușcă după întreruperea partidei Nice - Marseille. S-a crezut că tehnicianul a vrut să îi aplice o corecție unui fan, însă furia lui a fost îndreptată asupra lui Jean Clair Todibo.

Jorge Sampaoli retenu par son staff lors des échauffourées au cours du match entre Nice et Marseille

Credit imagine: Getty Images

Haos în Franța, în timpul partidei Nice - Marseille. Partida a fost abandonaă din cauza fanilor gazdelor care au provocat un adevărat haos. Totul a pornit de la o fază în care Dmitri Payet se pregătea să execute o lovitură de colț, iar acesta a fost lovit cu o sticlă venită din peluza suporterilor lui Nice.
La scurt timp, Jorge Sampaoli, antrenorul lui Marseille a fost surprins de camere extrem de nervos, cerându-i socoteală cuiva. A fost nevoie de Payet, de propriul staff tehnic și de stewarzi să îl țină în frâu pe argentinian. S-a crezut că furia lui era îndreptată către unul dintre fanii lui Nice, dar presa franceză a descoperit că acesta voia să îi aplice o corecție lui Jean Clair Todibo, de la Nice. Probabil că fostul jucător al Barcelonei i-a adresat cuvinte triviale lui Sampaoli, de aici și atitudinea acestuia.

Marseille susține că arbitrul a decis abandonarea partidei

Pablo Longoria, președintele lui Marseille, a negat că fotbaliștii lui Sampaoli au refuzat să revină pe teren. Decizia de abandonare a confruntării i-a aparținut centralului.
"Arbitrul i-a transmis lui Jorge Sampaoli că siguranța noastră nu e garantată. El a decis să oprească meciul", a spus Longoria.
Jorge Sampaoli a sosit la Marseille în februarie, luându-i locul lui Andre Villas-Boas. De când a preluat echipa, tehnicianul argentinian a pierdut doar două partide. În vârstă de 61 de ani, tehnicianul a fost un adevărat globe-trotter, antrenând nu mai puțin de 24 de formați.
Deși a fost pentru un an selecționerul Argentinei, Sampaoli a reușit cea mai bună performanță a carierei pe banca naționalei statului Chile, pe care a dus-o, în 2015, spre câștigarea Copei America. De altfel, în acel an, argentinianul a fost desemnat cel mai bun antrenor din America de Sud.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo