După numirea lui Mauricio Pochettino pe banca tehnică a celor de la PSG, presa din Hexagon a speculat că primii jucători transferați în capitala Franței vor fi foștii elevi ai argentinianului: Dele Ali și Christian Eriksen. Ambii au intrat în dizgrație la actualele cluburi, Tottenham, respectiv Inter și ar putea schimba echipele chiar în această fereastră de transferuri.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Cu toate astea, nu s-a materializat nimic până acum, iar jurnaliștii de la Daily Sport au descoperit o altă ipoteză privind țintele celor de la PSG. Prima mare lovitură pe care încearcă să o dea parizienii în "era" Pochettino este aducerea lui Kun Aguero. Informația a fost lansată de agentul francez Bruno Satin, care a dezvăluit în cadrul unei emisiuni la Canal+ că tehnicianul argentinian este foarte interesat de semnătura lui Aguero, pe care îl consideră încă unul dintre cei mai buni atacanți din lume.
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
05/12/2022 LA 08:20
https://i.eurosport.com/2021/01/08/2967164.jpg

PSG e interesată de Kun Aguero

Atacantul argentinian a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Manchester City și ar putea semna în orice moment un pre-contract cu o altă echipă. Chiar dacă a jucat doar 9 meciuri în acest sezon pentru "cetățeni", fiind mai mereu accidentat, Aguero este o legendă a cubului de pe Etihad, iar o eventuală despărțire nu va fi deloc simplă.
Aguero câștigă în prezent 240.000 de £ pe săptămână, sumă care ar putea fi egalată de cei de la PSG cu ușurință, în timp ce oficialii lui City ar dori o prelungire a înțelegerii, dar cu o scădere a salariului. Tocmai de aceea, cele 2 părți nu au ajuns încă la un acord, iar viitorul atacantului este incert.
În plus, presa din Anglia scrie că City intenționează să transfere în vară un atacant de valoare, care să fie o piesă de bază pe termen lung, astfel că nu este exclus să renunțe la Aguero mai ușor decât ar fi de așteptat.
Aguero a ajuns în 2011 la Manchester City și a devenit cel mai bun marcator din toată istoria clubului. Argentinianul a înscris 256 de goluri în 379 de partide, constribuind substanțial la performanțele extraordinare ale "cetățenilor" din ultimul deceniu.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10